Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Iszonyúan száraz a bőröm,...

Iszonyúan száraz a bőröm, sokszor hámlok, pedig mindennap testápolózom magamat és testradírt is használok előtte de reggelre megint száraz leszek mit csináljak? Amúgy iszok sokat is meg vitamint is szedek

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen valami "professzionális" szerrel kend magad, szóval ha lehet ne gagyival... P

l Vichy elég jó, tudom az ára is, de talán rendbe hozza a bőröd.

Gyógyszertárban kapható

2009. ápr. 9. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:
33%

Először nézz körül,tudod tegnap este írt ki vki egy ilyen kérdést!Legközelebb vehetnéd a fáradságot és mielőtt kiírod a kérdést,nézdd meg a keresőben,hogy van-e ilyen kérdés. Mivel nem vagyok lusta kikerestem és azt a bizonyos kérdést és tessék ezt írtam oda:

Én 1hónapja ugyanezzel küszködtem.Az ekcémám miatt bekenedtem kénes krémmel a kezem és a nyakam.Reggelre annyira leszáradt,hogy mozgatni nem tudtam a nyakam.Lezihanyoztam,leradíroztam a bőrt,mert rendesen fehér volt a nyakam a hámlástól.Utána bekentem körömvirág BALZSAMMAL.Fontos,hogy ne krém legyen,ez sokkal zsírosabb egy hét alatt úgy rendbe tett,hogy még az ekcémás foltok is elhalványodtak!:)

Próbáld ki!

Nekem azóta sincs ilyen gondom.Picit száraz néha,de nem vészes!

14/L

JA,AMÚGY MEG NYUGODTAN LEPONTOZHATSZ A VÁLASZ 1.RÉSZÉÉRT,DE IGAZAM VAN!!!!

2009. ápr. 9. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Probalj olyan testapolot hasznalni ami szarazz borr evalo es intenziv hatasa van !

Amugy nekem segitett az hogy furdes elott bekentem magam tengeri soval amire etolajat ontottem.. neten olvastam vaalhol.. azzal jol bedorzsotlem magam es aztan tusfurdovel lemostam..

ez vagy 3 4 napig tartott nalam mert fenyes volt toel a borom es nem szaradtam ugy ki !!

probaldd ki a borod is szebb lesz tole :)

pusz

2009. ápr. 9. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!