Nagyon pattanásos a hátam, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Mit kenjek rá? napoztassam? kérjem meg anyut, hogy nyomkodja ki, és utánna tonickal ápoljam?
Nagyon csúnya rücskös... Radíros tusfürdőt használok rá.
2008. jún. 4. 15:50
1/14 anonim válasza:
Napozz sokat... úgyis itt a jó idő, nyár van. Vagy mehetsz szoliba is, azt is sokat ajánlották a pattanásos bőrre.
2/14 A kérdező kommentje:
Jártam szoliba egész télen, hetente 8-10 percet, volt hogy hetente kétszer is, de semmi javulás :(
2008. jún. 4. 16:09
3/14 anonim válasza:
Szia. nekem is ez a problémám. Bephantennel kenjed. az nagyon jó. és nyáron napoztasd sokat
4/14 anonim válasza:
Nekem is nagyon csúnya volt, de a fürdősós víz helyretette.Csak pancsolj benne 20percig.Nekem használt
5/14 A kérdező kommentje:
milyen fürdősót vegyek és hol? Gondolom nem azokat a tarka, festékkel telenyomott fürdősókat.
2008. jún. 4. 17:35
6/14 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a normális tengeri só is jó "fürdősó" gyanánt!
7/14 anonim válasza:
Vegyél olyan érdes kesztyűt, azt hiszem szizálkesztyű a neve. Nekem a kozmetikusom ajánlotta. Meg van egy kis arcra való kefém , az is használ a pattanásos területeken.
8/14 anonim válasza:
Szia! igen, tengerisósat használok.Én a DMben szereztem be. Vannak különböző illatosítottak is, szerintem az se ártalmas.Nekem még az arcomra is bevállt.Van kilós kiszerelésben , pár száz forint és sokáig eltart.
9/14 anonim válasza:
Szia!Napozás napozás hátán!!!SOKAT!!Nekem 6 éve ez a gondom de a mai nyár elején már gyönyörű lett...esetleg egy kis Beta-Karotint is szedhetsz az is sokat segít!
10/14 anonim válasza:
Szija!
Szerintem próbáld ki a sörélesztő tablettát. Nem drága, 800 Ft, és 150 db van benne. Állítólag használ a pattanásos bőrre. Én is most fogom elkezdeni szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!