Mennyi bekerül egy hajgyógyász kivizsgálása és kezelése?
Az attól függ, hogy mi baja van szegény hajgyógyásznak, és milyen kezelésre van szüksége. :DDDDD
Na de komolyan. Város, orvos, és problémafüggő, hogy mi mennyibe kerül.
Igen, már a kérdés feltevésekor is gondoltam, hogy valaki a mondat kétértelműségén fogja köszörülni a nyelvét :)
Szóval: Mennyibe kerül egy hajgyógyászati kivizsgálás és kezelés? :)
" Azok, akik problémájukkal megkeresnek minket, segítséget kérnek, kezelésére jelentkeznek, egy állapotfelmérésen vesznek részt, amely meghatározza, hogy milyen anyagköltséggel és mellé milyen kezelés költségekkel kell számolni. Az állapotfelmérést magát nem tudjuk díjmentesen vállalni, amennyiben felkeres minket telefonon, e-mailen, tájékoztatjuk Önt erről. Maga a kezelés és a felhasznált anyagok költsége függ a problémától, mely meghatározza, milyen gyakorisággal kell (illetve célszerű) a terápiás kezelése(ke)n részt venni ahhoz, hogy eredménnyel járjon a folyamat."
Nah, ezért nem lehet erre a kérdésre érdemben válaszolni. :)
Van egy pár féle megoldás a hajproblémákra, én is jártam egy ideig hajgyógyász szalonba, most inkább csak otthon használok mindenféle készítményeket.
A hajgyógyász szalonokba menni drágább, itt egy-egy félórás kezelés 5-10e forint között volt, ezt kellett kúraszerűen alkalmazni, tehát hetente legalább egyszer, 10 héten át menni (eddig 50 és 100e között járunk). Szóval nem olcsó.
A másik lehetőség, ami egy fokkal olcsóbb, hogy elmész egy patikába, ahol van ingyenes kivizsgálás (ahova én "szoktam" néha menni, az a Tétényi úton van, az Andor utca magasságában). De ilyen kivizsgálások vannak mindenfelé, csak kicsit körbe kell nézni a piacon. Szóval maga a kivizsgálás ingyenes, de ezeket a vizsgálatokat egy-egy gyártó szpozorálja, így a hajgyógyász mindig egy speciális terméket fog neked ajánlani, amit persze a gyógyszártárban is meg lehet kapni. Én most éppen egy fejbőrtisztítót használok (kb 3000 Ft egy tubus) ami elég vagy 3 hónapig, és fél évente kell egy másik terméket is a fejbőrbe maszírozni, aminek kb 10e forint doboza.
Szóval költség szempontjából ez utóbbit tudom ajánlani, a pozitív hatása szerintem mindkét megoldásnak megvolt, jóval kevésbé hullik a hajam amióta ezeket a készítményeket használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!