Ha valaki hajgyógyász, segít nekem?
Figyelt kérdés
régen dús, erősen hullámos hajam volt, most viszont majdnem teljesen egyenes, és még mindig dús, de lehet, hogy nem annyira, mert fogyókúráztam ( bár végig szedtem alatta hajra való vitamint). szóval hogyan tehetném újra dússá és olyan hullámossá? ( mármiont valamiylen készítméníkkel, nem dauerral)2009. júl. 26. 17:15
1/9 anonim válasza:
Én hajgyógyász vagyok. De nem árulom el. Ez az én titkom marad.
2/9 A kérdező kommentje:
miért nem?
2009. júl. 27. 08:09
3/9 anonim válasza:
Mert én a sötét oldalon álló hajgyógyász vagyok. Nem szabad elárulnom neked.
4/9 A kérdező kommentje:
júj, de gonosz vagy:P és nem tudnál ajánlani valakit a jó oldalról??:D
2009. júl. 28. 07:50
5/9 anonim válasza:
Sajnos nem. Hajgyógyászati titoktartást kellett fogadni. Ilyen oldalakon nem adhatunk tanácsot.
6/9 anonim válasza:
Vágasd le. Nekem ettől jött vissza a hullámossága. Sőt szinte göndör lett.
7/9 anonim válasza:
Az LR Kozmetikai cégnek van olyan terméke amivel jó eredményeket tudsz elérni.Ide írom a weblap címet kérlek nézd meg de a regisztrációval kapcsolatban nálam tudsz további információt ill .regisztrációs lapot és tájékozt [link] tudok adni.
8/9 A kérdező kommentje:
felemntem az oldalra...akkor tudnál segíteni, tanácsot adni?
2009. aug. 5. 20:48
9/9 Smel válasza:
Én a TrioHairt ajánlom, nézd meg a honlapjukat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!