Mennyibe kerül egy tengerimalac kivizsgálása?
Valószínűleg be van gyulladva a füle. Siess vele, mert rosszabb is lehet az állapota!
És ahogy az előttem szóló is írta, 1000 max 2000 ft
19.18-as vagyok.
Ezt még azért bemásolom neked, hogy lásd nem a hasamra ütve mondtam, hogy be van gyulladva a füle:
"Fülgyulladásnál a tengerimalac kissé oldalra hajtja fejét, nehezebben jár-kel. A fülgyulladás igen fájdalmas és veszélyes (!) a tengerimalac számára, ezért orvosi kezelésre szorul. Ilyen esetben hatásosnak bizonyulhat a fülbe csepegtetett Tresaderm. Hallójárat gyulladást egyes esetekben fülatkák is okozhatnak."
a mi állatorvosunk pl ha kezeli is,akkor csak a kezelés diját kéri,az első vizsgálatét nem
(meg volt fázva az egyik pici,csak az injekciók és a többi gyógyszer árát kérte,az 1500ös vizsgálati dijat nem)
ha nem kezeli,akkor 1500 hogy megnézze (ebben benne az hogy tetőtől talpig megnézi minden porcikáját)
SziaSZTOK!
Na megvolt a kivizsgálás, picit bevan gyulladva a füle, kapott rá cseppet, és összesen 800Ftot fizettem!Köszönöm még egyszer a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!