Hogy lehetne a fekete hajból barnát?
Figyelt kérdés
nem szeretném leszivatni és inkább hajpakolásra gondoltam mert nem tenné tönkre az am is vékonyszálú hajamat és mire meg lenőne a fekete az legalább 2 év :(2013. febr. 3. 17:53
1/4 anonim válasza:
hajpakolással nem leszel barna. -.-"
ha fodrászhoz jársz kérdezd tőle mit tudna ajánlani.
de lehet kapni hajfestékeltávolítót(color b4 a neve azthiszem) az szokott használni és nem károsítja a hajat. az bekened 1-2 árnyalattal sötétebb festékkel mint amilyet szeretnél és elvileg jónak kell lennie a végeredménynek.
javaslom nézegess ilyen blogokat ki hogy csinálta.
2/4 anonim válasza:
Nekem két festés után lett barna, első lépésben Colour B4-et használtam, majd később leszívtam (hidrogén+szőkítőpor). Ha nem vagy biztos magadban menj fodrászhoz! :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat van fodrász a családban ő is a leszivatást mondta de nekem nem jó mert elég vékonyszálú hajam van és tönkre vágná nagyon. Utána néztem már :)
2013. febr. 4. 19:36
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok, nekem is nagyon vékony szálú a hajam de egy szívatástól még nem megy teljes egészében tönkre a hajad. Pakolással és hajápolókkal simán javíthatsz a helyzeten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!