Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok! Fekete hajból szőkét?

Fodrászok! Fekete hajból szőkét?

Figyelt kérdés
Elkezdtem lenöveszteni a fekete hajam (eredeti hajszínem középbarna), mert szeretnék újra szőke hajat, de nagyon lassan nő. Nem lehetne esetleg valahogy megoldani, hogy feketéből szőke legyen úgy, hogy nem ég el darabokra a hajam?
2013. jan. 28. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem rövid fekete hajam volt, de meguntam és szőkét szerettem volna. legegyszerűbbnek láttam az egészet leszívatni és befesteni, de a végeredmény mindig foltos lett és ilyen vörösben pompázott helyenként(most is vöröses beütésű barna hajam van-legalább nem fekete). már úgy vagyok vele, h veszek melírsapkát és melíroztatni fogom. úgy nem lesz se foltos se nagyon sárga.
2013. jan. 28. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Az lenne a legjobb, ha radíroztatnád a hajad. Az olyasmi mintha leszívatnád, de mégis kíméletesebb. A leszívást én túl drasztikusnak találom, de persze ez attól is függ, hogy milyen szerkezetű a hajad. Ha inkább vékonyszálú, ritkább hajad van, akkor semmiképpen ne szívasd. Csak ha dúsabb. De még így is rizikós.. És akkor is rendesen kezeld le utána a hajadat. Hajpakolás, kimélő balzsam stb.. Ha esetleg radíroznád, akkor utána vigyél fel a hajadra (kizárólag hamvas árnyalatú) sötét szőkét. Innentől már könnyebben megkaphatod azt a színt amit szeretnél.

Persze ne várj tökéletes végeredményt, és ne ijedj meg ha pár hajmosás után a hajad vöröses lesz. Ez benne van a pakliban.

De jobb lenne, ha ezt inkább egy jó fodrászra bíznád, minthogy otthon kisérletezz. Megéri belefektetni a pénzt. Túl problémás ez otthon.

2013. jan. 29. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!