Hogyan/mivel göndörítsem a hajamat?
A helyzet az, hogy kiskorom óta imádom a göndör hajakat. De sajnos az enyém nem mondható annak. Illetve ha hajmosás után nem fésülöm ki, és csak hagyom megszáradni, akkor egész hullámos marad, csak sajnos kócos és rendetlen is, szóval nem jó úgy.
Viszont mostmár eljutottam oda, hogy kezdeni akarok vele valamit, csak hát mit? Nézegettem már régebben sütővasokat, csak nem valami olcsók. Meg hát az igazság az, hogy rengeteg hajam van, és elég vastag szálú is, szóval nem tudom mennyire maradna tőle göndör. Mit gondoltok, érdemes lenne azért beruháznom egyre? Vagy
próbálkozzak a tekerőkkel?
A másik, hogy mivel nem mondanám egyenesnek se a hajamat, még a vasalók is érdekelnének, de attól félek hogy nagyon tönkretenné. Esetleg nem tudtok mondani ilyen hővédős cuccokat, amik nem olyan drágák, de jók? Meg ami még érdekelne, hogy van valami szer, ami "egyenesen tartja" a hajam? Úgy értem, hogy vasalás után nem emgedi hogy a hajam vége bekunkorodjon. Csak mert egyszer barátnőmnél kivasaltam, és fél óra múlva már alig látszott rajta...
Előre is köszi a válaszokat!
Én személy szerint imádom a hajsütővasat. Elég hullámos a hajam, de ha kifésülöm semmi formája, viszont fésületlenül sokszor kócos, akkor szoktam göndöríteni vagy simítani. A göndörítés nekem tovább marad a hajamban, mint a simítás. Szerintem, ha göndör hajra vágysz, mindenképpen szerezz be egy ilyet, mert megéri! Az enyém körülbelül 10-15 éves, és semmi baja. Begöndörítem, fújok rá hajlakkot és egy végig táncolt éjszaka után is ugyanolyan göndör :)
Esetleg még azzal lehet próbálkozni, hogy befonod éjjelre, vagy felcsavarod a tincseket és összegumizod szintén éjszakára. Van akinek az is használ, nekem speciel nem...
Hajsimítós kérdésben nem vagyok otthon, ritkán vasalom, de akkor úgy marad. Azért remélem segítettem valamennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!