Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan göndörítsem be a...

Hogyan göndörítsem be a hajamat úgy, hogy tartós legyen?

Figyelt kérdés
Mivel göndörítitek be a hajatokat?
2009. ápr. 7. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai göndörítő vasak nagyon jók. Göndörítés után pedig fújd be a hajad extra erős hajlakkal. De ha jót akarsz a hajadnak akkor a hajlakkot ne használd túl gyakran mert haza vágja a hajad. Mondjuk a hajvasaló is:/.

Vagy daueroltasd be a hajad, csinálnak már nagyobb hullámokat is dauerral.

2009. ápr. 7. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:
kérj meg valakit, hogy fonja be. nekem vasárnap volt befonva és még ma is olyan szép göndör. csak használj habot és lakkot. :) és így különböző méretű hullámokat is tudsz csinálni anélkül, hogy szétégetnéd a hajad :]
2009. ápr. 8. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
mivel nekem egyenes a hajam,nagyon nehezen marad benne a hullam.en ugy szoktam,h egy tincset befujok hajlakkal es ugy tekerem ra a vasra.ez tartos,de nagyon karos is egyben.de ha csak alkalmankent szeretned,es egyenes a hajad,sztem igy tudod megoldani te is.^^
2009. ápr. 14. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb módszer a dauer. Én most azt tervezem, hogy megnöveztem mell alá a hajam és bedaueroltatom gyengén, úgy, hogy hullámos legyen. Ez örög divat marad és tényleg nagyon szép, nőies is. Ha otthon szeretnéd, akkor próbáld úgy, hogy hajmosás után egy pohár sörrel átmasszírozod a hajad, leöblíted, majd befonod/ becsavarod, megszárítod és így fekszel le aludni. Ez alváskor lehet, hogy kellemetlen érzés lesz, de reggel az eredmény csodás lesz és a hajad tól függően, akár 1 hétig is megmaradhat a hullámosság. persze nekem csak 1 napig bíja, szóval ez egyénfüggő. A hajlakkot reggel ne felejtsd és finoman fésüld! ;)
2009. nov. 7. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!