Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem fogja be a hajam a...

Miért nem fogja be a hajam a crazy color?

Figyelt kérdés
Már kétszer festettem de nem fogja be a hajam a zöldet. Ki lett szőkítve előtte. Kékem is van, azzal semmi probléma :/ Viszont ennek az állaga eléggé más mint a kéknek, krémes, de egybe van mármint ha megkeverem akkor elég érdekes az állaga, illetve felkenve úgy látom mintha full vizes lenne az egész. Rossz lenne a festék? Romlott (van ilyen egyáltalán?) vagy lejárt lehet vagy mi? Pár napja vettem csak.
2013. jan. 30. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen állagú szokott lenni szóval nem ez a probléma. Gondolom nemrég szőkítetted, mert szőkítés után elég nehezen fogja be.
2013. jan. 30. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Festékkel szőkítetted a hajad? Mert akkor lehet azért. Ha szőkítőporral, akkor nem értem mi a gond, be kéne fognia.
2013. jan. 30. 21:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Dehogy nem festékkel, por+hidrogén. Mindig egyből utána festem a maradandó színt és mindig be szokta fogni. A két szín állaga azért feltűnően eltérő, a kék az rendes krémes, a zöld meg inkább ilyen nyálkásabb, ragadósabb vagy hogy fogalmazzak. Na nembaj akkor, várok pár napot és utána megpróbálom mégegyszer :/
2013. jan. 31. 01:39
 4/7 anonim válasza:
Hol vettél crazy color-t ? :O
2013. máj. 31. 18:59
 5/7 A kérdező kommentje:
király utcánál szoktam a fodrászkellékesben :)
2013. máj. 31. 23:45
 6/7 anonim válasza:
hali! nekem a kék fogta be zöldre, eddig még nem találtam rá magyarázatot.. :) 2. festésnél türkizesebb lett, remélem a következőnél kék lesz (:
2013. júl. 19. 19:35
 7/7 anonim válasza:
Hová valósi vagy kérdező, ha szabad tudnom? :)
2013. okt. 29. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!