Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem fogja meg a festék...

Miért nem fogja meg a festék a hajam?

Figyelt kérdés

gesztenyebarna hajam van,és már 2× próbáltam a tarkómnál kiszőkíteni,de semmi nem fogja meg,pedig 2 féle festéket is vettem. [link] ettől kb 1,max 2 árnyalattal sötétebb a hajam. nem tudom,hogy miért nem fogta meg a festék, pedig mindent a használati utasítás alapján csináltunk anyával. Légyszíves adjatok ötletet,mit lehet ilyenkor csinálni? mind a két doboz festék fele meg van,mert nem sokat akartam befesteni :s

előre is köszi a válaszokat ! 16/L

2012. dec. 31. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán rákented a hajadra a szőke festéket? Mert az úgy nem fog működni, előtte ki kell szőkíteni. Rajta van a dobozon milyen hajból milyen eredmény fog születni, és általában az annál sötétebbet már nem fogják be.
2012. dec. 31. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy h*lye kérdés és bocs, ha az itteni állapotokból indulok ki de.. ugye használtatok szőkítőport vagy hidrogén-peroxidot hozzá? (mert csak a szőke festék nem fogja átszínezni.)
2012. dec. 31. 00:21
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor már tudom mi a probléma. de az a vicces, hogy az olcsóbb (100-asban vettem) a hajam aljának olyan gyönyörű narancssárga árnyalatot adott h az nem igaz-.- még pont belefért a hajszínem az adott színskálába, éppen ezért nem értettük,hogy mivan :/ drogériákban ugye kapható szőkítő? ha azzal végeztünk,után annyi a dolgom ,hogy megint befestem a kívánt színűre a hajam? azért is mérgelődtem,mert nem írták,hogy bármi más is kellene a szőkítéshez, és eddig csak sötétebbre festettem a hajam, szőkítéssel fodrászhoz fordultam. de mostmár se kedvem,sem pénzem nincs rá,magamnak vágom ,festem a hajam, ezért érdeklődök :)
2012. dec. 31. 00:28
 4/5 anonim ***** válasza:

NE drogériában vegyél szőkítőt. Embernek fingja sincs róla mekkora oxival szív,tehát szintén lehet csak foltos narancssárga lennél.

Menj be egy fodrászkellékeshez,ott adnak megfelelő százalékút és igen utána kell rákenni a kívánt színt.

De lehet elsőre nem lesz a legszebb,több festés fogja kihozni a kívánt színt. Lényeg törekedj a hamvasszőke színekre,és használj hamvasítot minden hajmosásnál,speciális ápolókkal egyetembe és így hamar meglesz az álomhajad!

2012. dec. 31. 01:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2012. dec. 31. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!