Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfestéket vegyek,...

Milyen hajfestéket vegyek, ami be is fogja a hajam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A hajszínem jelenleg elég vegyes, alul szőkésbarna, felül a töveknél pedig sötétbarna, de akad benne vöröses árnyalat is.

Többször próbáltam már különböző világosbarna hajfestékeket, hogy "egy színbe hozzam" a hajam, de vagy be sem fogja, vagy ha be is fogja, akkor is iszonyúan sötét lesz, viszont az alsó szőkés-vöröses részt nem tűnik el, 5-6 hajmosás után megfakul a felvitt szín. Legutóbb tanácstalanságomban középszőkét vettem - és trüffel színű lett a hajam!

Egyszerűen csak egy szép, világosbarna, vagy szőkésbarna hajszínt szeretnék... milyet volna érdemes vennem?

A fodrászt ne ajánljátok - ő is festette már hiperszuperextra minőségi hajfestékkel a hajam anno hamvasszőke helyett gingervörösre...

2012. nov. 30. 15:38
 1/3 anonim válasza:

hát ha most sokszínű a hajad és egyszínűt szeretnél akkor a color B4 segíthet, amivel leszeded az festékegyveleget kíméletesen. Erre aztán jöhet valami világos hamvas szőke, amivel ellensúlyozod a vörös beütést.

Én így csinálnám.

A fodrászt nem ajánlom, én is piszokul pórul jártam ...

2012. nov. 30. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is le kellene szívatni egyszínűre, ha otthon akkor szőkítőporral, először a sötétebb részekre kend fel és csak utána a többire.

Utána fodrászkellékesben vegyél megfelelő színű festéket + oxit hozzá, amilyet szeretnél és azzal fesd be. Pl. Lisap, Kallos festékek jók szoktak lenni.

2012. nov. 30. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előző kommentelő írta h.szőkítőporral. Inkább ne én pórul jártam nagyon tönkretette a hajamat és le is vágattam utána.Olcsóbb mint a hajfesték eltávolító de nem biztos h.megéri tönkretenni a hajat.Én is világosabb színt szeretnék világos vöröset kipróbálom a kallos hajfestéket magas oxival, de leszivatni nem szeretném én.
2012. dec. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!