Használ valaki száraz sampont? Ajánljátok?
Ennyi, a hintőporral is ugyanolyan hatást lehet elérni.
Akkor jó, ha nincs időd hajat mosni, de már zsíros, lelapult a hajad. Megfésülöd a hajad, teszel a kezedbe száraz sampont/hintőport és eloszlatod a hajtöveknél. Ez azért jó, mert felszívja a zsírt, így nem tűnik olyan zsírosnak a haj. Azért nem mondanám, hogy frissnek tűnik tőle a haj, de tény, hogy nem látszik annyira zsírosnak utána a haj.
Én mondjuk ajánlom, hogy miután felvitted a száraz sampont, alaposan fésüld át a hajad és egy törölközővel kicsit dörgöld meg, hogy ne legyen utána látható a száraz sampon.
Sötét hajúaknak nem biztos, hogy jó választás a száraz sampon. Ismerősömnek pl. eléggé látszik, hogyha száraz sampont használ, pedig már mindent próbált.
17/L
az alapvető tévedés: NEM már zsíros hajra kell tenni, mert arra tényleg nem a legjobb. Szerintem minden nő tudja, h hány nap az amikor még kiengedheti a haját hajmosás után. Nekem ez 3, ha a 3. nap este befújom szárazsamponnal, akkor még a 4. nap is kiengedhetem a hajam. Az ötödik nap már nem. Szóval lényegében nyersz egy napot. De ha már a zsíros hajra teszed akkor furán összeragad a hajad meg ilyesmi, nem érdemes vele próbálkozni. Talán rá is van írva.
Amúgy törölközővel átdörgölöd kifésülöd, és mehetsz. De én a hintőport nem ajánlom, mert sokkal egyszerűbb egyenletesen eloszlatni a szórófejes változatot, plusz a hintőpor sokkal jobban látszik sötét hajon, az enyém fekete, világos hajon, lehet h mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!