Lányok melyik hajfestétek ajánljátok a kettő közül? Jó fekete hajfestéket keresek!
2013. jan. 23. 19:50
1/14 anonim válasza:
fekeéből szerintem mindegy, ott nem lesz akkora eltérés mint egy vörösnél vagy egy szőkénél
3/14 anonim válasza:
Lorealt semmiképp nem ajánlanék. Fodrászkellékesben vegyél inkább normális professzionális festéket, jobb és olcsóbb is bármelyik amit ott találsz.
4/14 anonim válasza:
A fekete festékben vannak olyan anyagok, ami allergizálhat, vigyázz vele, de ha szimpatikus egy növényi hajfesték, próbáld ki a Khadi fekete hajfestékét, ez fekete, tisztán növényi és nem mellékesen fényes, ápolt haj az eredmény, nem pedig egy roncsolt haj.
5/14 anonim válasza:
nagyon nem mindegy melyik feketét veszed meg -.- az egyik hűvösebb (kékesfekete), a másik természetesebb és 'melegebb' árnyalatú. amúgy én a garnier color and shine-t ajánlom :D a loreállal az a baj, hogy hamar kopik.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2013. jan. 24. 13:28
7/14 anonim válasza:
palette -től nekem hullott a hajam a loréál hamar kopik én is a garniert ajánlom ha gondolod küldhetek képet milyen szép színe van és ami balzsamot adnak hozzá nagyon jó egyik festéknek sem ér semmit a balzsama csak ennek.
8/14 anonim válasza:
Én is azt ajánlom hogy térj be egy fodrászkellékesbe, ott megmondod mit akarsz, milyen beütés stb az igényed és megmondják mi lenne a legjobb. Már csak azért is a fodrászkellékest ajánlom mert SOKKAL olcsóbban jössz ki és professzionális terméket kapsz. A kallos kjmn argánolajos festéket pl ajánlom, 500 ft/tubus, mellem alá érő hajamra 2 elég.
9/14 anonim válasza:
off: fodrászkellékesbe is garnier és palette van nagy meg kallos.
vagy tudtok más márkát ami csak ott van?
10/14 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, egyáltalán nincs igazad. Ahány fodrászkellékesben én voltam garnier meg palette sehol nem figyelt rám a polcokon:DD nem tudom miről beszélsz. Máshogy is adják fodrászkellékesben a festéket, külön kapod hozzá az oxit, külön kell hozzá venni az ecsetet és a kesztyűt.
Csak néhány márkát említsek: Alfaparf, Keratin (így ahogy van, van iylen márkájú hajfesték is hogy 'keratin', ilyennel is festettem már), Imperity, Stella, TIGI, Elgon, Kemon, Bes hi fi, ........ remélem elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!