Nagyon száraz bőrre mit ajánljatok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 16:52
2/5 A kérdező kommentje:
Mindkettő sajnos :S
2012. jan. 25. 18:43
3/5 anonim válasza:
Arcra szerintem próbáld ki az új Loreal Nutri Gold krémet, egyik barátnőmét kipróbáltam, de nekem kombinált bőröm van és kifejezetten zsírosnak éreztem rajta, de ez egy száraz bőrnek mindenképp előny lenne, és az biztos, hogy nagyon jól táplál mert miután lemostam is kellemes tapintású maradt az arcom. Testre pedig rendszeres bőrradírozást ajánlok, és nekem télen mikor nagyon szárad a bőröm a hidegtől plusz a szolitól is, akkor fürdés után nem törölközök meg, hanem bekenem magam babaolajjal, megvárom míg beszívódik, és még erre kenem a testápolót (nekem a DM-ben kapható Alverde Makadámdió és Karitévaj testvaj vált be).
4/5 anonim válasza:
Első vagyok
Ne boltban kapható krémeket vegyél, mert azok nem valószínű, hogy jók lennének. Menj el egy kozmetikushoz, és vegyél krémet tőle. Ő diagnosztizálja az arcbőrödet, és az alapján fog krémet adni vagy ajánlani.
Testápolóban nekem a dm-es balea ureás testápolója vált be, és a sötétkék nivea testápoló. De kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!