Mitöl száraz az arcomon a bör?
Télen mindenkinek szárazabb a bőre, mint más időszakban. Száraz idő van, kifújja a szél, stb. Vannak, akiknek alapból is olyan a bőrtípusuk, nekik ilyenkor még rosszabb. Ajánlatos hidratáló krémet használnod reggel este, valamint kerüld a szappanos/tusfürdős mosakodást.
Elárulod a korod és a nemed?
15.
és az utóbbi pár napban kezdődött ez és nem tom hogy miért használtam bőrradirt de vettem ezt pureActive exobrushert ami állítólag a mitesszerek eltünteti , jó de ugyanannyi a mitesszerem és nagyon csúnya az orrom hogy még hámlik is és a szememnél is nagyon száraz. használok körömvirág krémet, aloévaré krémet,Garniert de 20 p múlva ugyanolyan szárazz
Ezt a vackot akkor most kezdted el használni? Mert akkor szerintem egyértelműen ez a ludas, amúgy is csupa rosszat hallottam róla, többek között, hogy nagyon szárít. :D Szerintem hagyd abba.
Hámló bőrt pedig ne radírozz, többet ártasz vele, mint használsz. Jó dolog a bőrradír, de csak addig, amíg egészséges a bőr. :S
Ruházz be egy kímélőbb arctisztítóra és egy könnyű hidratálókrémre, estére meg használj valami zsírosabb krémet, pl níveát, az jól hidratál, de nappalra semmiképp nem ajánlom. :D
Télen a hideg, a fűtés és a nagy hőkülönbség (kint-bent) is strapálja a bőrt ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!