Ha az arcomon 2-3 pattanásom van, és az arcom zsírosodik, és néha olyan száraz. Észre vettem hogy ha bekenem testápolóval, olyan mintha a krémektől ki pattogznék. De ezt lehet hogy csak én látom igy. Mit használjak?
Figyelt kérdés
Milyen krémet használjak hogy ne legyen se száraz,és ne is zsírosodjon???2008. márc. 12. 15:51
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne tesápolóval kend az arcod, hanem arckrémmel. A másik meg hogy használj arclemosót rendszeresen, kombinált bőrre valót. A lényeg hogy mindig tisztisd az arcod, így a bőröd fellélegezhet és ha sminkelsz azt is tisztísd le minél hamarabb.
2/6 anonim válasza:
nekem sokáig az oxi vált be, de most már rengeteg féle és fajta létezik...
szerintem kerüld a katalógusos dolgokat amiket a barátnők sóznának rád, mert azok olyan áron vannak mintha megvennél egy loreal vagy garnier terméket.
a cégek saját termékeit nézd meg.
dm , rossmann - mert ezek erre szakosodtak.
Végy egy vattapamacsot,minden reggel felkeléskor és minden este lefekvés előtt.
1 tisztítás - arclemosó tej vagy egyéb
2 tonizálás - arctonik
3 hidratálás - egy könnyű, nem zsíros tapintású krémből 1-2 borsónyi.a szárazság elkerülése végett...
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen sokat segitetettek!:D
2008. márc. 13. 20:39
4/6 anonim válasza:
Nagyon fontos! Semmiféleképpen ne vegyél "száraz bőrre" való krémet, mert az csak zsírosítja. Attól száraz a bőröd, hogy vízhiányos, tehát valamilyen hidratálókrémet használj. Rengeteg féle van, különböző árkategóriában, a legfontosabb, hogy hidratáljon. És amit már írtak, a rendszeres arctisztítás még krémezés előtt, és ha sminkeled magad, soha nem feküdj le anélkül, hogy lemosnád az arcodról!Mert attól is jöhetnek ki pattik a bőrödön.
5/6 A kérdező kommentje:
uh pedig van olyan hogy sminkkel fekszem le,és majd másnap mosom le.De most már változtatok.Amugy néha szárazz,de van olyan hogy nagyon zsiros is a bőröm.
2008. márc. 15. 19:31
6/6 anonim válasza:
Igen, ez a két "tünet" elég sűrűn együtt jár, ezt hívják kombinált bőrtípusnak. Ha például száraznak érzed a bőröd, akkor általában a vízhiány miatt érzed úgy, és mellette lehet zsíros (szeborreás) is, és még korpázó (alig látható) hámlást is észlelhetsz rajta. Ez a kombináció elég gyakori a 18-30 éves korosztályba. A legjobban akkor járnál, ha elmennél egy kozmetikushoz (anyud, nagynénéd, barátnőd, stb. kozmetikusához), és tőle kérnél tanácsot, hogy milyen krémet használj, mert úgy könnyebb segíteni, ha látják is a bőrödet! Hidd el, szívesen ad majd tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!