Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ennyire göndör hajra milyen...

Ennyire göndör hajra milyen fizurát tudnátok aánlani?

Figyelt kérdés

[link]

Nem szeretnék, rövidet, mert akkor mikrofon fejem elnne. Frufrut nem tom, mert naponta vasalni kéne...

2013. jan. 26. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Hosszú vagy vállig érő szerintem jó lenne. Ilyen hajból sajnos nem nagyon lehet pl. egy extrémebb tépett frizurát vágatni, mert a hullámok miatt úgysem látszana. Ha csak nem vasalod mindennap, amit nem ajánlok, mert csak tönkreteszi a hajad. Szerintem maradjon hosszú és hagyd göndören. Nagyon szépen néz ki így, mázlista vagy. :)
2013. jan. 26. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Lépcsőzetesen vágasd le, vállig érőre. Használj a hajmosás utáni nedves hajadra habot és úgy száritsd meg, hogy közben markolászod, nyomogatod a tincseid végét a fejbőröd irányába. Esetleg, ha talál az arcformádhoz, vágathatsz egy hosszabb oldalfrufrut, amit nem is feltétlenül kell vasalni.
2013. jan. 26. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen picit váll alattig érő. szerintem nem kell frufru . én hajhabot szoktam rárakni :) bár van amikor nem ugyanúgy göndörödik be hajmosás után lehet elfekszem vagy nem tudom :S hagyd úgy ahogy van és válaszd el oldalt/középen amelyik az arcformádhoz illik :D esetleg én még beszoktam fonni,felcsatolni vagy kontyot csinálni belőle c:
2013. jan. 26. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!