Hogyan lehet könnyű és szép göndör hajat készíteni?
Figyelt kérdés
Közép hosszú hajamat szeretném göndöríteni, tulajdonképpen minél természetesebben. Tapasztalatok? :)2013. jan. 25. 18:53
1/2 anonim válasza:
vannak ezek a szivacs hajcsavarók. én azt használom. párszáz forintba kerül, pikk-pakk feltekered rá a hajad, és kellemes csalódás volt az eredménye. én este megcsinálom, vizes hajjal lefekszem aludni a csavarókkal a fejemen. ha reggel még nedves, akkor hajszárító 1es fokozattal megszárítom. szerintem jó :)
2/2 A kérdező kommentje:
Hasonlóra gondolsz? :) Mert egy ilyet én is bepróbáltam, este becsavartam és reggelre 5 centisre felugrott az összes hajam, nem volt őszinte a mosolyom egy átalvatlan éjszaka után 6-kor :D Viszont ha vártam volna vele biztosan engedett volna, de nem tudom :) Köszönöm! :)
2013. jan. 25. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!