Mit tudnék kezdeni a dróthajammal?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, viszont semmit nem tudok kezdeni a hajammal. Ha körül kéne írjam, akkor kb. kezelhetetlen dróthajam van. Elég erősen hullámos, és nem áll sehogy, akármit csinálok vele. Ha meg is tudom nagy nehezen csinálni mikor véletlenül kicsit egyenes ( mert az is teljesen véletlenszerű hogy mennyire egyenes ) akkor is 5perc alatt teljesen másképp fog kinézni és begöndörödik. Hajvasalásra sem igazán reagál ( fodrász csodálkozott hogy ezt még ki se lehet vasalni ), és nem is szívesen vasalnám, mert így is száraz néha. Hosszúságra kb. a homlokomig ér, ha teljesen lefésülöm. Mit lehetne ezzel a hajjal kezdeni, hogy kicsit is álljon valahogy? Életemben nem volt jó frizurám, és alapból elég szép arcom lenne, de az idétlen hajam szétcseszi az egészet és olyan vagyok mint egy majom(főleg mivel a hosszúkás fejformám miatt az egyenes állna jól).2013. jan. 26. 13:44
1/7 anonim válasza:
előszöris használj balzsamot azzal kezelhetőbb lesz
nem írtad, hogy a hullámoságot szereted-e de dm-ben lehet kapni ilyen hajegyenesítő kenceficét a hajfestékeknél van mert kicsit hasonlít mivel össze kell önteni a cucot és úgy a hajadra tenni és várni majd lemosni de elvileg évente 1x elég vele.
2/7 A kérdező kommentje:
Használok balzsamot, és nem sokat segít.
Amúgy az a dm-es cuccos mennyire hat?
2013. jan. 26. 19:48
3/7 H* válasza:
a Megoldás pofon egyszerű:D 0-ással levágatod. Ha jól nézel ki kopaszon is jól fogsz kinézni:$ Vagy kicsit többet hagysz, úgy h az még ne tudjon göndörödni. Meg sztem az is jó, mikor oldalt szinte full levan vágva, középen meg vmivel hosszabb, és vmilyen hajformázóval beállítod. Igazából én nem hiszem az ilyen "egyenesítős" samponokban meg az egyén cuccokban. Vagy hosszúra megnöveszted, mint a rockerek. Azoknak is hullámos-göndörös hajuk van ha észrevetted:) De én inkább a rövidebben javasolnám.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire állna jól a rövid haj, de majd lehet megpróbálom :D
2013. jan. 28. 21:35
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy nagyon ocsmányul állna, szóval nem kockáztatok. :D
2013. jan. 30. 20:21
7/7 anonim válasza:
szeintem se vágasd le rövidre. próbáltad már, hogy habbal összevissza borzolod? :D s akkor majd direkt lesz olyan és talán jól is fog álni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!