Csatos póthaj tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ebayről rendeltem szintetikus csatos póthajat ( 5 csatos), ma érkezett meg, nagyon szép, és nagyon könnyen felhelyezhető, nem csúszik el stb. Viszont az volna a kérdésem, hogy az eredeti hajam nem károsítja? Nem tépi ki, és nem fog körülötte kihullani a hajam? Kinek milyen tapasztalatai vannak? Igazából én mindennapos használatra rendeltem a hajat, de félve merem még csak használni.2013. jan. 18. 15:53
1/2 anonim válasza:
Én is a napokban kaptam meg én a foxylocks.tol rendeltem bennem is felmerult már ez a kérdés igaz azért én mindennap nem szeretném használni pedig hamar felhelyezheto ma tettem fel 2alkalommal de picit minta huzzta a hajszálakat biztosan ki is tépodik ilyenkor 1-2szál vagy lehet hogy nem jol tettem fel igaz a fejborom is érzékeny.Picit kocolodik a pothaj lehetne fésulni 5percenként tied is? Valahol olvastam hogy kikoptatta a saját haját a kapcs...de gondolom fugg a minoségtol is meg attol hogy használja van aki lusta és éjszakára sem veszi le.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is húzza a hajam, bár nem vészes. Jobban alá kell fogatni, hogy több hajszálra csípd rá. Én is ettől félek hogy kikopik nekem alatta a haj, mert hát így sincs túl sok :S:D Van sima 2 csatos póthajam, amit meg sem érzek ha fentvan a fejemen, meg az 5 csatos, ami baromi vastag és sok, na az húz :) Én sem hordom minden nap, csak ha olyan helyre megyek, kócolódni nekem is szokott, ilyenkor sima fésűvel átmegyek rajta, semmi baja sincs, nem hullik meg semmi, csak óvatosan kell vele bánni :)
2013. jan. 23. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!