Mikrogyűrűs póthajfelrakás tapasztalatok? (Bővebben lent)
kb.olyan 45cm körül lehet a hajam hosszusága és nagyon hiányzik a derékig érő ezért gondolkozom rajta,hogy rakatok póthajat. sok helyen olvastam hogy a mikrogyűrűs az jó,mert kevésbé roncsolja a hajad. Csak ebben elég tapasztalatlan vagyok mert elég dús,sűrű hajam van, de nemtudom körülbelül hány sort kellene fölraknom,hogy ne legyen csúnya vagy ne válljon szét annyira feltűnően.
de amúgy 60cm-sen gondolkoztam ami 100tincs:)
ez kb mennyinek felelne meg sorban?
A 100 tincs kb. 3 sor lehet. De ha dús hajad van, akkor nem lesz elég a 100 tincs.
Egyébként ennek úgy kéne működni, hogy konzultálsz a fodrásszal, ő megmondja, hogy hány dkg hajra lesz szükség, a technika kiválasztásában is tud segíteni (én személy szerint nem szeretem a mikrogyűrűs megoldást, a hőillesztés sokkal jobb- és a hiedelmekkel ellentétben nem károsabb, mint mondjuk egy egyszeri hajvasalás).
köszönöm!:)
csak sok rosszat hallottam a hőillesztésesről,hogy nagyon égeti a hajat stb. és én kb így is napi szinten vasalom:/
Hőillesztésnél a hajat keratinnal (ez a haj egyik fő alkotóeleme) illesztik a saját hajadhoz hő segítségével (180 fokos a gép). Ez pár másodperc.
A mikrogyűrű pedig (általában) fémből van, és mivel ez egy kemény anyag, így előfordul, hogy megtöri a saját hajat az illesztésnél, míg ez a keratinnál nem fordulhat elő. Másrészt a gyűrűk sokkal feltűnőbbek a hajban, mint a keratin.
Tehát én mindenképp a hőillesztést javasolnám, de a legjobb, ha a fodrászod véleményét kéred ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!