Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan lány/nő, aki...

Van itt olyan lány/nő, aki legyantázta a hasát? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2013. jan. 8. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
nem vészes :) inkább, minthogy borotváld! :S 19/L vagy mire gondolsz? Hogy utána milyen lett? Nem írtál olyat, hogy miről tapasztalatok...
2013. jan. 8. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
A bőrödre gondolsz, hogy kipattog-e? Vagy mire?
2013. jan. 8. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Cukorgyantával szép lesz az eredmény, más gyantától kipattogtam mindig. Köldök alatt viszont mindig vannak szőrbenövéseim, nem értem miért. Akkor is van ha csipeszelem, meg ha borotválom, sehogy nem jó.
2013. jan. 8. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig van szőrbenövésem, sajnos.
2013. jan. 8. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Én szoktam. Nem kell olyan sűrűn, mint a lábamat pl. Nem pattogtam ki tőle, nem is olyan fájdalmas.
2013. jan. 8. 22:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt is, hogy ki mivel és utána milyen. És hogy melyik módszer után milyen lesz/lett. Meg hogy erősödik-e, milyen gyakran..
2013. jan. 8. 22:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja, és a legjobban az érdekelne, hogy milyen gyantával. Hideggyanta között nincs ilyen? Én mintha régebben láttam volna, ma meg már sehol sem találok:/
2013. jan. 8. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a köldökömnél pár szőrszálat epilálok.Gyantát nem mernék,mert tuti az egyxenetlen bőr miatt maradna gyanta rajta...
2013. jan. 9. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!