Van itt olyan lány/nő, aki legyantázta a hasát? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 21:27
1/8 anonim válasza:
nem vészes :) inkább, minthogy borotváld! :S 19/L vagy mire gondolsz? Hogy utána milyen lett? Nem írtál olyat, hogy miről tapasztalatok...
2/8 anonim válasza:
A bőrödre gondolsz, hogy kipattog-e? Vagy mire?
3/8 anonim válasza:
Cukorgyantával szép lesz az eredmény, más gyantától kipattogtam mindig. Köldök alatt viszont mindig vannak szőrbenövéseim, nem értem miért. Akkor is van ha csipeszelem, meg ha borotválom, sehogy nem jó.
4/8 anonim válasza:
Nekem is mindig van szőrbenövésem, sajnos.
5/8 anonim válasza:
Én szoktam. Nem kell olyan sűrűn, mint a lábamat pl. Nem pattogtam ki tőle, nem is olyan fájdalmas.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt is, hogy ki mivel és utána milyen. És hogy melyik módszer után milyen lesz/lett. Meg hogy erősödik-e, milyen gyakran..
2013. jan. 8. 22:56
7/8 A kérdező kommentje:
Ja, és a legjobban az érdekelne, hogy milyen gyantával. Hideggyanta között nincs ilyen? Én mintha régebben láttam volna, ma meg már sehol sem találok:/
2013. jan. 8. 22:57
8/8 anonim válasza:
Én a köldökömnél pár szőrszálat epilálok.Gyantát nem mernék,mert tuti az egyxenetlen bőr miatt maradna gyanta rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!