Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tapasztalatok az intimgyantával?

Tapasztalatok az intimgyantával?

Figyelt kérdés
Most tavasszal szeretném először kipróbálni.Van olyan hely,ahol érdemes,vagy nem érdemes,mert rossz tapasztalataitok vannak róla?Mennyire fáj,és mikor nő ki újra?

2013. jan. 9. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Másfél éve járok, rossz tapasztalatom eddig nem volt vele, bár az elejétől kezdve csak 1 személyhez járok :) kibírható, gyorsan végez és úgyis közben beszélgetünk, tehát lehetőséget sem ad a jajgatásra :D de amúgy tényleg nem vészes... 2-3 hét múlva már elkezd visszanőni sajnos. Szalont csak akkor ajánlok, ha pécsi vagy :)
2013. jan. 9. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Elsőre nem lesz kellemes,de utána megszokod.Arra figyelj legjobban,hogy használjon fertőtlenítőt,előtte és utána is.
2013. jan. 10. 05:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen kibírható, hozzám is sokan járnak :)
2013. jan. 10. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) tudtok valami olcsó és jó helyet Budapesten?
2013. jan. 10. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:

én is nemsokára ki szeretném próbálni csak félek :D

szerintem ezen nem szabad spórolni...olyan dologról van szó ami elég kényes

én ezt a helyet néztem ki, nagyon szimpatikus

[link]

2013. jan. 16. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!