Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi ez a számnál? (Csak erős...

Mi ez a számnál? (Csak erős idegzetűeknek)

Figyelt kérdés

A szám szélén kijött egy pattanás szerű cucc tegnap, először nem is lehetett kinyomni, mert nem volt fehér a közepe, csak nagyon fájt, majd olyan este felé begennyesedett és fel is dagadt picit tőle a szám, akkor kinyomtam, amit ki tudtam belőle, majd ma reggel arra keltem fel, hogy a számnak az a fele, ahol volt ez a pattanás vagy mi, háromszorosára dagadt fel... Most már így délutánra egy kicsit kisebb lett, de még mindig fel van dagadva valamennyire és nagyon fáj is...

Először azt hittem, herpesz, de sosem iszok vagy eszek mások után, nem nyúlkálok koszos kézzel a számhoz, nem is csókolóztam még soha, szóval nem tudom, mitől jöhetett ki... Mi ez?

14l

2013. jan. 17. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz az a legbiztosabb! Vagy legalább egy háziorvos nézze meg.
2013. jan. 17. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet csak pattanás és azért nem volt fehér a közepe mert még akkor ért. Nekem is szokott lenni, ha piszkálod ilyenkor, akkor persze hogy nagyobb lesz.

Próbáld meg teljesen kiszedni belőle mindent, vagy kenegesd ( bár nekem nem lenne türelmem, irritálna :D ).

2013. jan. 17. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Kend be fertőtlenítővel.Mivel nem érett pattanás volt és megpiszkáltad így bedurrant.
2013. jan. 18. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!