Sötétbarnából egy szőkítés után ilyen? (Weboldal+kép)
Figyelt kérdés
Az oldal alján mutat egy képet, ahogy én olvastam 1 szőkítés után lett ilyen a haja. Ez lehetséges? Tapasztalatok?
2013. jan. 15. 18:07
1/6 anonim válasza:
Na ezért nem okos dolog otthon szőkíteni, mert nem szőke lesz. Hanem ilyen ronda csibe sárga, mint a képen. Ráadásul nagyon csúnyán foltos a haja.
2/6 anonim válasza:
Van benne igazság, meg hülyeség is, például a hajtövek szőkülnek ki leggyorsabban, ezért is van hogy oda kell felkenni a szőkítőt utoljára, hogy nagyjából azért egyszínű legyen a haj. De első alkalommal nem lesz semmiképp szőke, mindenképp sötétebb lesz a vége, közepe is más árnyalat, a töve is, narancssárgás, csibesárgás, vöröses. Ez ritka ronda látvány. 3 szőkítés legalább kell a normális hajszínhez. De ez a legerősebb szőkítő szóval tönkre is megy a hajad nagy eséllyel. Főleg ha alapból száraz, vékony szálú.
3/6 Emyke031 válasza:
Az a vöri a képen? -abból lett a szöszi??? - az még lehetséges...
A szőkítő 4-5-6 árnyalatot viágosíthat az EREDETI TERMÉSZETES hajadon(legerősebb oxival). A festett/szinezett hajon kevesebbet.
4/6 anonim válasza:
nem a szőkítés miatt lesz sárga a haj. a fodrász is szőke hajfestéket ken a szőkített hajra . nem hagyja ugy .
5/6 anonim válasza:
sok ember haját szőkítettem már. a sajátomat is.a sötétbarnát úgy leszívta a szőkítő hogy platinaszőke hajfestékkel nyugodtan rámehettem.... szép lett nem lett sárga. de azt is el lejet kerülni hamvasítósamponnal. . .
másik tapasztalatom : nekem az otthoni saját szőkítésemmel semmi baj nem volt...amit ellenben fodrász csinált tiszta száraz lett a hajam. a hátam közepéig ért.... egy két hónap alatt hajvágás nélkül már csak a nyakamig ért...
6/6 anonim válasza:
utolsó: és te ugyanígy csinálod, mint a cikkben vagy teljesen máshogy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!