A hajam barna, egy szőkítés elég neki, hogy szép legyen? Kép a hajszínről
Hát az én hajam volt már fekete is, és elkezdtem szőkíteni, fodrásszal, de olyan csúnya színt adott, hogy muszáj voltam valamivel elfedni, így jött egy barna. de ez már novemberbe volt, azóta nem festettem. És már kikopott az a fényesség, ez már olyan természetes szerintem.
Talán ilyesmi hajon gondolkozom nehéz elképzelnem, nem vagyok valami fantáziadús a hajammal kapcsolatban :) (Mármint látatlanba elképzelni, de ezek szépek)
Egy szőkítés után ilyen sötét hajból max vöröses csibesárga lesz... (tapasztalat). Fél évig festegettem, szőkítős festékkel, még akkor sem lett világos szőke, csak sötét csibesárga. Utána rámentem szőkítőpor +12% oxival, ez 3 alkalom után már szép színű volt... persze ettől meg leégett a fele hajam, le is kellett vágni.
Én nem is ajánlom hogy ilyen szőke akarj lenni, a lenövés miatt (ami 1 hét után már látszik) ez mindig kicsit igénytelenül fog kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!