Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám rávenni? Nagyon...

Hogy tudnám rávenni? Nagyon akarom!

Figyelt kérdés
8.-os lány vagyok és a hátam közepéig érő hosszú barna hajam van :) de a hajam tépett,csak hogy legyen valami változás is benne. Na most azt döntöttem el,mivel tesvérem fodrász így megtudná csinálni. Apa,és tesóim(2lány nővér) beleegyeztek abba hogy hátul fel legyen nyírva a hajam.De úgyse látszódna mert ha leengedem akkor a fölötte lévő haj eltakarná :) De nem csak egyszerű felnyírt lenne hanem vonalas mintákkal. Anyát nem birom egyszerűen rávenni..Szerintetek hogy bírnám rávenni?:) Úgyse fog látszódni :D

#haj #tetoválás #hairtattoo
2013. jan. 14. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgysem látszódna, miért akarod megcsinálni?:D Édesanyádnak legalább van egy kis esze, hogy nem engedi meg, főleg, hogy 8-os vagy.
2013. jan. 14. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már miért ne csinálhatná? Csak mert az anyukájának nem tetszik? Azért 15 évesen nem akkora katasztrófa az átlagostól eltérőbb hajjal mászkálni.

Mondd meg neki, hogy jobb szeretnéd úgy megcsináltatni hogy ő is támogat. Ezzel célozva arra, hogy ígyis úgyis megcsináltatod. Ami persze biztos nem így van, de legalább ráijesztesz kicsit.

2013. jan. 14. 16:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát azért mert nagyon nagyon tetszik az a haj és nagyon megszeretném csináltatni.De csak akkor nem látszódna ha leengedném a hajam,ha felkötöm akkor látszana és tök szép lenne:D és igen tudom,anya csak jót akar,de most azzal tenne jót,ha megengedné :D
2013. jan. 14. 16:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az túlzás hogy szép lenne :D Maximum jól néz ki. :)

Viszont én az egyediség mellett vagyok :) Szóval érvelj azzal is hogy apukád is megengedte és azt a cuki "léccé,lécci"-t is használhatod .D Persze amikor jó kedvében van.

2013. jan. 14. 16:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
borzalmasan megfogod bánni... szenvedni fogsz a visszanövesztéssel nem kicsit. ráadásul borzalmasan ocsmány az a haj, amiről beszélsz. ebben most hallgass anyukádra. az is jobb lenne, ha piercinget kérnél, komolyan...
2013. jan. 14. 16:50
 6/11 A kérdező kommentje:
nem bánnám meg tuti :D [link] és szerintetek az első nem néz ki jól?*-* :D szerintem nagyon jól néz ki :D
2013. jan. 14. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
kibeb*szott ótvar...
2013. jan. 14. 17:14
 8/11 anonim ***** válasza:

szerintem az első nagyon nagyon jol néz ki:D

de azt ugye tudod h ha ilyenre csinálod a hajad, ugy is kell öltöznöd?:)

2013. jan. 14. 17:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Sokkal inkább a második tetszik.
2013. jan. 14. 17:19
 10/11 A kérdező kommentje:
utolsó : hogy értve?:D ilyen ,,rockosabb''-ra gondolsz?:D vagytudsz például mutatni egy ruhaösszeállítást hozzá? abból majd átszerkeztem a ruháim:D
2013. jan. 14. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!