Hogyan tudnék rávenni egy öreg kutyát arra, hogy "bemásszon" a kocsiba? Mert elaltatni nem akarom.
Csak úgy tudod ha semmi képpen sem akar menni hogy nema dsz neki egésznap enni, majd mikor indultok akkor eg jó falattal becsalod az autóba.
A mienk is utál autózni. igaz térdig ér csak, apu az oltásoknál bedobj a teherató hátuljába és kibírja. de azt vettem észre ott jobban szeret mint a személykocsiba.
szia!
hamár nagyon öreg nem biztos hogy az ideiglenes altaltást kibírná de én nem tudom majd az állatorvos tud neked konkrét választ adni:)
én is az ételt mondanám:)
sok szerencsét
Ha holnap költözöl tényleg kérj inkább valami nyugtatót a dokitól, nem kell nagyon erős. És már ne nagyon adj neki enni, nehogy rosszul legyen az úton, problémás kutyust éhesen autóztatunk.
Pár nap alatt talán rá tudnád venni, de holnapig ez a legjobb megoldás.
Egy olyan idős kutya, amelyik nem ismeri az autót, a pórázt, soha nem volt sétálni, soha nem ment ki a kapun, azt nem lehet jutalomfalattal kocsiba ültetni.
Az utazás is iszonyú nagy sokk lenne neki, teljesen kiborulna tőle, halálra stresszelné magát.
Inkább bódítsa el az állatorvos. Az altatás és a bódítás nem ugyanaz, a bódítást egy idős kutya is kibírja.
Mondjuk, ha szívbeteg vagy keringési problémái vannak, akkor kicsit necces a dolog.
Szerinted egy idős ember nem tud félni, kétségbe esni, pánikolni???
A félelem, a bizonytalanság nem a kor függvénye, ezt nagyon rosszul gondolod.
Minél öregebb egy berögződés, egy rossz szokás, egy hosszú éveken át tartó tapasztalatsor, annál nehezebb azt felül írni. Erre nagyon jó példa a legtöbb idős ember kutyához való hozzáállása: a láncon tartás ("nem is kell más a kutyának, jó az így neki").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!