Hogyan tudnék rávenni egy öreg kutyát arra, hogy "bemásszon" a kocsiba? Mert elaltatni nem akarom.
Figyelt kérdés
Ez egy dilis kérdés tudom, csak hirtelen fogalmaztam... :) a lényeg az, hogy költözök holnap és van egy öreg kutya, aki egész nap csak fekszik, nem is szaladgál meg semmi, csak egyik helyről a másikra fekszik. hozzám csak 3 éve került, akkor is már öreg volt, de nem hagyom ott abban a házban ahol felnőtt, hanem viszem magammal. de nagyobb kutya, mint egy bernáthegyi és a nyakörvet meg a pórázt nem viseli el, sőt elszalad vagy morog. gondoltam, hogy elhívnám az állatorvost hogy oltsa be hogy aludjon egy-két órát, úgy könnyebb berakni a kocsiba, de nem hiszem, hogy ez jót tenne egy öreg kutyának. mit tanácsoltok? valami jó ötlet erre? hogyan vegyem rá? nem tudok mit kitalálni....2010. júl. 1. 10:29
11/11 anonim válasza:
Már elnézést de jogom van a véleményemhez és nem kell leordítani. Továbbra is azt gondolom hogy egy öreg kutya nem tud úgy bepánikolni mint egy fiatal, egyszerűen a testi adottságai miatt! Mikor lesz egy öreg, nagytestű kutya olyan gyors és erős mint egy fiatal? Lehet hogy bepánikol de belehalni nem fog hogy elvszik valahova ahol jó dolga lesz és nagy problémát sem okozni ha már mozogni sem szeret csak feküdni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!