Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csinál (tat) hatnám...

Hogyan csinál (tat) hatnám meg olyanra a hajam, mint Taylor Swift-é?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, hogy ennyire hullámos neki. Szeretném ha tartós lenne, nem csak pár napig állna úgy. Itt van egy kép róla: [link]

Azt tudom, hogy nem természetesen ilyen neki és hajcsavaróval is próbáltam már, de attól nem ilyen lesz.

2009. aug. 29. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
megmosod a hajad és a vizes hajra harformázót teszel(legjobb a tigi bed head a lila szinű hajformázó göndör hajhoz)aztán megszáritod és tincsenként besütöd vastag fejü hajsütővassal. fontos hogy a végén ne fésüld ki
2009. aug. 29. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
dauer:)
2009. aug. 29. 13:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) de dauer-ből is van többféle és azért kérdeztem mert nem biztos, hogy pont ilyen lenne.
2009. aug. 29. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is dauer! Amúgy elég csúnya a lány...
2009. aug. 29. 15:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon szép:)ízlések és pofonok..

Dauer-t azért nem akarok, mert nagyon kevés hajam van és elég gyenge, szóval biztos nagyon roncsolná.:S

De köszönöm a segítséget:)

2009. aug. 29. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
youtube: írba Taylor Swift hair vagy T. S. curly hair. nagyon sok videó van fent :)
2009. aug. 29. 17:59
 7/10 anonim válasza:
100%
Én hasonló hajat úgy szoktam elérni, hogy miután kimostam a hajam és félig megszárítottam, középen ketté választom, behabozom és parketta (van aki kukorica vagy rejtett fonásnak ismeri) fonásba befonom a hajam két copfba este. Reggelre megszárad és kibontom, majd oldalt elválasztom hogy legyen tartása (mert ha úgy hagynám akkor nagyon idétlen lenne). Majd azt is behabozom kicsit hogy ne legyen olyan szálkás. Nem lesz ennyire göndör de nagyon szép hullámos lesz. Érdemes kipróbálni.
2009. aug. 29. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha fodrász csinálná akkor nem gondolom hogy anyira megtörné...max csak akkor ha festett hajad van na akkor érdemes 2-3 hetet várnod a festéssel mert különben elintézi a hajad:S

Ha meg nagyon kevés és vékonyszálú a hajad akkor kifejezetten jólenne rá a dauer mert dús hatást érnél el vele..sztem gondold meg és kérdezd meg a fodrászodtól,biztos tud valami tanácsot adni;)

13:47es voltam:)

2009. aug. 29. 22:30
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat-szerintem mindet kipróbálom:D

Nem festett a hajam, úgyhogy azzal nem lenne gond:) De lehet, hogy ideje lenne fodrászt váltanom, mert mostanában sose olyanra csinálja a hajam, amilyenre szeretném..:D

Köszi még1x is!

2009. aug. 30. 11:25
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Nem olvastam a többi választ, mit írtak, de ha kell még tanács adnék. 1. Taylor Swiftnek természetesen ilyen a haja egyébként.

Csavard be loknisra a hajad sütővassal, csak egy vastag homloktincset hagyj ki. A végén a kihagyott tincset is tekerd fel, de ezt fordítva, kifelé. Kenj szét kevés formázókrémet az ujjaid hegyén, és így úúzkodd formára a loknikat.

Egyébként a 100Xszép-ben írták, ahol Taylor Swift frizujának koppintását írták le, szóval sztem működik. Sok szerencsét!

2009. okt. 28. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!