Hogyan csinál (tat) hatnám meg olyanra a hajam, mint Taylor Swift-é?
Nagyon tetszik, hogy ennyire hullámos neki. Szeretném ha tartós lenne, nem csak pár napig állna úgy. Itt van egy kép róla: [link]
Azt tudom, hogy nem természetesen ilyen neki és hajcsavaróval is próbáltam már, de attól nem ilyen lesz.
Szerintem nagyon szép:)ízlések és pofonok..
Dauer-t azért nem akarok, mert nagyon kevés hajam van és elég gyenge, szóval biztos nagyon roncsolná.:S
De köszönöm a segítséget:)
Ha fodrász csinálná akkor nem gondolom hogy anyira megtörné...max csak akkor ha festett hajad van na akkor érdemes 2-3 hetet várnod a festéssel mert különben elintézi a hajad:S
Ha meg nagyon kevés és vékonyszálú a hajad akkor kifejezetten jólenne rá a dauer mert dús hatást érnél el vele..sztem gondold meg és kérdezd meg a fodrászodtól,biztos tud valami tanácsot adni;)
13:47es voltam:)
Köszönöm a tanácsokat-szerintem mindet kipróbálom:D
Nem festett a hajam, úgyhogy azzal nem lenne gond:) De lehet, hogy ideje lenne fodrászt váltanom, mert mostanában sose olyanra csinálja a hajam, amilyenre szeretném..:D
Köszi még1x is!
Szia!
Nem olvastam a többi választ, mit írtak, de ha kell még tanács adnék. 1. Taylor Swiftnek természetesen ilyen a haja egyébként.
Csavard be loknisra a hajad sütővassal, csak egy vastag homloktincset hagyj ki. A végén a kihagyott tincset is tekerd fel, de ezt fordítva, kifelé. Kenj szét kevés formázókrémet az ujjaid hegyén, és így úúzkodd formára a loknikat.
Egyébként a 100Xszép-ben írták, ahol Taylor Swift frizujának koppintását írták le, szóval sztem működik. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!