Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Got2be fújós hővédőm van....

Got2be fújós hővédőm van. Hajvasaláskor ráfújom a hajamra és egyből vasalom vagy hagyjam megszáradni?

Figyelt kérdés

[link] ilyen

Eddig hajszárítás előtt használtam, de azt mondták hajvasalás előtt érdemesebb. Ha fújok a hajamra és vasalom egyből nem fogja szétégetni a hajam? Mert végül is így olyan mintha vizes lenne és vizesen se szabad vasalni. Vagy ez elpárolog és nem ég bele? Bocsi ha hülye a kérdés csak nem áll össze a fejembe :)

2013. jan. 13. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én tincsenként fújtam és vasaltam. Ha sokat fújsz rá, sercegni fog. Igaz, enyém festett, lehet, azért is nem károsította.
2013. jan. 13. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy mert semmit ne érnek. Ha ésszel végig gondolod nincs az a szer ami ilyen magas hőfoknál védene. Ez is csak egy plusz ternék amiből pénzt tud szerezni a cég. Ha tényleg védene akkor ha befújod a karod akkor azt sem lenne szabad megégetnie, ez pedig természetesen nem igy van..... Az a 200 fok akkor is közvetlenül éri és égeti kenhetsz te rá bármit.
2013. jan. 13. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
nem 200 fokkal kell vasalni. Kis tincsenként 160 fokon is egyenes lesz a haj. Sosem vasaltam nagy hőfokon, teljesen felesleges.
2013. jan. 13. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Na ez jó, mikor valaki okoskodik a hülyeséggel... a hővédő arra való, hogy ne a hajszálaidból vonja ki a nedvességet. Nem is értem ezt a "karomat bekekenem vele" hasonlatot.
2013. jan. 13. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem is sercegett ezért féltem, hogy megégeti.
2013. jan. 14. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!