Fésű, kis csipeszek és hővédő. A hővédom kallos kjmn hővédő hajvasaló permet, a csipeszek meg olyanok, amilyeneket a fodrászok is használnak. :)
De ha sietek vagy csak az a cél, hogy természetes hajam legyen (alapból oroszlánsörényem van), akkor csak egy nagy csattal felcsatolom a hajam 3/4-ét és gyorsan átvasalom és úgy engedem le fokozatosan a hajam.
Ma így csináltam, leginkább a végét vasaltam, meg ahol kiállt. Ha így csinálom 10 perc alatt kész vagyok és szerintem nagyon szép a végeredmény, nem full egyenes, csak természetes, ami illik hozzám.
Ha nagyon egyenes hajat akarok, akkor apró csipeszekkel tincsenként csatolom fel a hajam és kis tincsenként vasalom át az egész hajam, de ez kb. 20-25 perc.
Hajvasalót. :D
Na jó ezen kívül még fésűt és hajgumit, hogy rétegenként tudjam vasalni. Hővédőket nem szoktam, elég a hajamnak a hajpakolás hajmosáskor.
én közben vibrátort.
ja, a hajvasaláshoz meg hajvasalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!