Milyen termekeket hasznaltok a hajvasalaskor, hogy ne menjen tonkre a hajatok (teljesen)?
Figyelt kérdés
Tudom ,hogy a hajvasalastol erosen tonkre megy a haj.Ti milyen termekekkel probaljatok megvedni a hajatokat es melyik boltba veszitek?2009. júl. 4. 16:13
1/7 anonim válasza:
én az avontól szoktam hajápoló olajat. Csak úgy szívja be a hajam... Jah, meg kb hetente pakolást rakok rá fél órára.
2/7 anonim válasza:
sampon, balzsam és házi pakolás(avokádó-tojás) heti 1x
proteinnel dúsított hajspray valamint hővédő spray.
4/7 anonim válasza:
nekem is van loreal hot lisstem .TE hogy használod? mert ezt hajmosás közben kell a hajra kenni.és ha mondjuk vki mindennap vasalja a haját de nem mos akkor hajat? vagy ezt így beszívja a haj?
5/7 anonim válasza:
Nekem pont tegnap adta ide a fodrászom..ilyen wella hővédö spary..ilyen kék.és összekell rázni:D
De szerintem nagyon jó..puhább lett töle a hajam..meg az illata is jó xD
6/7 anonim válasza:
16:39-es vagyok: minden hajmosás után még vizesen a hajamra kenem, így segíti a kifésülést is. ennyi:)
7/7 anonim válasza:
Nekem a go2be hővédője is nagyon jó!Azóta nem töredezik úgy a hajam a hajvasalástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!