Mit gondoltok a felnyírt, női hajakról?
Figyelt kérdés
ilyesmire gondoltam,vagy szerintetek ez túl extrém?:S
Kényelmi okokból akarok egyre inkább benyírt hajat,sehogy nem tudom eligazítani azon az oldalon ahol be akarom nyíratni,és tetszik is ez a stílusirányzat.
2013. jan. 12. 13:52
1/4 anonim válasza:
Szerintem rémes, nőietlen, tucat. Régen még extrém volt, most már inkább uncsi.
Ráadásul ha megunod, sokáig tart lenöveszteni.
2/4 A kérdező kommentje:
úgy is be lehet nyíratni,hogy ha nem tetszik simán rá lehet fésülni a hajam....igen ettől félek én is ,hogy nem lehet nőiesen viselni :S köszi a választ!
2013. jan. 12. 14:06
3/4 anonim válasza:
szerintem ne, nekem legalábbis nem jönnek be..tény hogy van akinek jól áll, de én soha nem nyíratnám fel. és tényleg sokáig tart míg újra megnő..(akkor is ha el lehet húzni a hajad, nem ugyanaz) meg szerintem már kezd kimenni a divatból is:)
4/4 anonim válasza:
szerintem van egy-két ember akinek tényleg jól áll, de a többi...biztos nem csinálnám, de ha tetszik és jólállna, hajrá... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!