Nem divat már a felnyírt haj?
2013. jan. 2. 18:11
1/8 anonim válasza:
Egyre kevesebb embert látok már így, vagyis szinte senkit. Most nagyrészt ombre hajjal szaladgál minden csaj.
2/8 A kérdező kommentje:
és ha felnyíratom az gáz?
2013. jan. 2. 18:26
3/8 anonim válasza:
nemtudom miben kapcsolódik a kérdésed leírása a fő kérdéshez. de tökmindegy, hogy divat lesz-e már vagy nem, mert aki ilyen ocsmány, undorító hajat nyiratott magának, az jól beszopta, mert másfél év lesz mire egyáltalán a válláig lefog érni. és felemás lesz a haja. nemtudom hogy gondolták hogy fognak kinézni, ha megakarják növeszteni. mondjuk enél az ocsmány félkopaszságnál az is jobb.
4/8 A kérdező kommentje:
15 évesen tudok várni ha sok negatív véleményt kapok, és növesztem..
2013. jan. 2. 18:31
5/8 anonim válasza:
figyelj, kit érdekel, hogy divat-e.. ha neked tetszik csináld meg :)
6/8 anonim válasza:
Itthon elég kevesen merik bevállalni vagy a többség fújjol rá,de külföldön főleg Amerikában és Angliában elég sokan hordják és igen is divatba van.Nekem is ilyen a hajam,én azt mondanám neked hogy ha úgy érzed tudnád viselni akkor hajrá!:) Azonban elég nehéz lenöveszteni,ha nem tudsz megfizetni egy hajfelvarrást amíg eléggé lenő akkor hagyd a fenébe. :/
7/8 anonim válasza:
szerintem ez mindig is divat marad énis amugy gondolkodom.rajthogy felnyiratom.nekem.nagyon tetszik szerintem.vagány;) szoval szerintem.nyirasd.fel:) most.ne azert ne csinaltasdmeg mert par ember nek nem.tetszik egyszer elunk minden orultseget kikell probalni nem? milyen jolesz majd oreg korodba az unokaknak elmeselni hogy neked volt ilyen hajad stb.:DDD
8/8 anonim válasza:
Èn 13 vagyok és hamarosan felnyiratom ha neked tetszik ne èrdekeljen más vélemènye 😇😃❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!