Szolival kapcsolatos kérdések. Mit és hogyan?
Soha nem voltam még azt jelezném :)
- Először érdemes csokicsöves szoliba menni vagy mehetek simába is?
- Mennyi a legkisebb időtartam, a 6 perc?
- Álló vagy a fekvő javasolt?
- Szemet csukva kell tartani?
- Mindenhol adnak szemvédő szemüveget?
- Meztelenül vagy fehérneműben illik szolizni, esetleg a meztelen verzióért megszólhatnak?
- Igaz, hogy utána pár óráig nem szabad fürödni, tusolni?
- Anyajegyeim bekenhetem valamivel, vagy eltakarhatom őket?
- Mindegyik szoli ezzel a zsetonos módszerrel működik?
- Magamnak kapcsolom és állítom be, vagy a dolgozók csinálják?
- Kijöhetek mielőtt lejárna az időm? ( enyhe klausztrofóbia :) )
- Hajamat fogja fakítani, mint a rendes nap?
Azt hiszem ennyi, köszönöm előre is.
szerintem jobb a csokiscsöves.aaz hogy mennyi a legkevesebb perc, az változó valahol 2, valahol 3 stb. szerintem az álló jobban barnít,meg valamennyivel higénikusabb. a szemedet inkább csukd be, de nem fogsz megvakulni ha véletlenül kinyitod,én is kiszoktam néha nyitni, hogy megnézem hány perc van még. szemvédőt én még soha nem kaptam. a meztelen verzióér nem szólnak meg mert nem látnak, de ha fekvőbe mész akkor egy bugyi azért legyen. az anyajegyeket beszoktam kenni naptejjel, vagy leragasztom. a "dolgozó" állítja be a szolit, nem mindegyik szoli zsetonos,sőt. persze hogy kijöhetsz nem leszel bezárva:) hát hogy hajadat fakítja e. azt most nem tudom,de lehet,.
de ezeket biztos elmondják majd,ha mondod hogy most mész először.:)
Nagyon szépen köszönöm nektek :)
Nem vagyok igazából egy szoli párti, pár éve még bátran nyilatkoztam, hogy én sose, de ma már megijedtem magamtól, hogy milyen fehér vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!