Hajnövesztéssel kapcsolatos kérdés ismét. Ti mit gondoltok? Növesszem vagy nyírassam le?
Figyelt kérdés
Nagyon hülye hajam van.Régen fokozatos volt és most pedig össze-vissza áll.Régebben gondolkodtam a vasaláson ,de úgy gondoltam azzal tönkreteszem a hajamat,ezért már nem vasalom. Elég hülyén néz ki a a fokozatok miatt most már elér a hátam negyedéig aminek örülök,de mégsem az igazi szeretném teljes hosszúra elöl egy kis rövid frufruval(nem tudom ,hogy írjak),de addig is azon gondolkodom hogy van benne 3 fokozat és ha a másodikig lenyírnám lehet jobban nézni ki ,de nem tudom tegyem-e.Szeptember elejétől kb. 5 centit nőtt.Várjam meg míg megnő vagy nyírassam le ?
(Bocsi ,hogy hosszúra sikeredett)
2012. nov. 12. 19:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!