Milyen szépségápolási cikkeket használsz naponta/hetente?
-tisztálkodószerek: palmolive tusfürdő, schauma kid sampon&balzsam, baba szappan, garnier nemtudommilyen arcradír, noname arctonik, nivea sminklemosó, elmex fogkrém.:D
-smink: maybelinne (vagy hogy is kell leírni?) mineral alapozó, NYC szempillasmirál, MaxFactor szempillaspirál, missrose szemhéjpúderek, essence tusok, noname szemceruza és szemöldökceruza
gyúgyszertári ajakbalzsam
christina aguelira valamelyik parfümje, fa izzadásgátló (rózsaszín kupakos), noname testápoló, nivea kézkrém arckrém.
az, hogy mi meddig elég, változó, tusfürdőket pár hetente veszek talán, alapozó mostanság 2-3hónap, spirál kb 2 hónap, többi tovább.
Naponta (vagy naponta többször): habfürdő (Baba), Clinique 3 lépés arctisztító-tonik-krém, testápoló (Neutrogena), dezodor (Garnier), kézkrém (Neutrogena), ajakápoló (Carmex vagy mentás Labello), parfüm (Chanel vagy Paco Rabanne)
2-3 naponta: sampon (John Frieda vagy Wella), balzsam (Wella), csalános hajszesz (Isana), körömágybőrápoló olaj (CrystalNails)
Hetente: hajpakolás (Kallos), arcradír (Neutrogena)
Sminkelni néha szoktam, ha van kedvem, olyankor BB krémet használok (Lorèal), szempillaspirált (Art Deco), szemhéjpúdert (ebből sokféle van) és púdert (Max Factor).
2-3 hetente géllakkozom magamnak a körmeim CrystalNails termékekkel, néha rálakkozok sima körömlakkal.
Naponta:
- Palmolive, Nivea vagy Balea tusfürdő
- Neutrogena arclemosó krém, vagy Garnier Fruit Energy gél, vagy L'Oreal arcradír, Isana vagy Oriflame ajakápoló; nem minden nap, de többször egy héten: L'Oreal Triple Active arckrém, Balea sminklemosó kendő, sminkek (legtöbbször Max Factor alapozó és spirál, NYC púder, Oriflame korrektor), Alverde testvaj, Balea kézkrém
Hetente:
- Avon Planet Spa lehúzható maszk
Hajápolók:
- sampon: Babylove vagy Dulgon kids
- balzsam: Wella Pro Series Repair
- egyéb: Pantene Spray, Gliss kur/Balea/Avon szérum, kókuszolaj
(3-4 naponta mosok hajat)
Szinte mindenből több is van és felváltva használom őket, ezért nem igazán tudom, hogy meddig elég egy.
Nagyon kedvelem az Alverde termékeket, így van balzsam, hajvaj, testvaj, ami Alverde :) Mindegyiket elég sokáig használom.
A Balea sok termékével is hasonlóan elégedett vagyok, hajmaszk és hajbalzsamom van tőle, bár tervezek holnap venni száraz sampont, szintén ettől a márkától. Őket is hasonlóan addig tudom használni, mint bármelyik más hasonló terméket.
Babylove-os babasampon, ez DM-ben kapható. Csak nemrég vettem, szóval nem tudom meddig lesz elég ,de nem kell belőle sok, biztos eltart 2-3 hónapig.
Neutrogena arcradír, de ez mindennapos használatra van. Kb 4-5 havonta kell újat venni. Úgy általában elégedett vagyok a Neutrogenával is, bár csak ezeket az arc tisztítókat próbáltam tőle, mást nem.
Garnier BB krémje zsíros bőrre, ezt is biztos, hogy venni fogom, amíg kapható :) Nyár közepén vettem, azóta is megvan még ugyanaz a tubus és több, mint a feléig van (napi szinten használom!). Garniertől még egy arctisztító tejem van (szintén már jó ideje ugyanaz a tubus), de amúgy nem vagyok nagyon oda a márkáért. Van egy-két jó terméke és ennyi.
Naponta: Pink sugar parfüm, garnier arckrém, dm balea arctonik, nivea sminklemosó, avonos testápoló és lábkrém, essence kézkrém
Sminkelni essence szemhéjtust, szemceruzát, korrektort és pirosítót, astor szempillaspirált, miss sporty vagy essence rúzs/szájfényt használok. Ja és labello! :)
A hajamra citromos head&shoulders, syoss 2 perces hajpakolás vagy gliss kur balzsam, és gliss kur hajápoló olaj :)
Testápolás:
Palmolive mandulatejes tusfürdő (naponta): 1-2 hónap
Balea mézes testvaj (hetente): 5-6 hónap
Fa Sport deostift (naponta): 3-4 hónap
Nivea Double Effect deospray (naponta): 3-4 hónap
Balea borotvahab (hetente): 5-6 hónap
Essence kézkrém (naponta): 1-2 hónap
Hajápolás:
Balea More Blond Sampon (hetente 2x): 1-2 hónap
Balea Blond hajbalzsam (hetente 2x): 6-7 hónap
Balea Oil Repair hajbalzsam (hetente 2x): 6-7 hónap
L´oreal Hot Straight hővédő (hetente 2x): 1-1,5 év
Arcápolás:
Balea Vitaminos arclemosó (naponta): 4-5 hónap
Garnier Essentials Kímélő tonik (naponta): 5-6 hónap
Balea kétfázisú sminklemosó (naponta): 6 hónap
Essence My Skin Arckrém (naponta 2x): 3-4 hónap
Forever Living Products Propoliszos krém (naponta): 1-1,5 év
Smink:
Essence My Skin Színezett hidratálókrém (naponta): 6-7 hónap
Essence Stay All Day korrektor (naponta): 5 hónap
Miss Sporty So Clear korrektor (naponta): 1 év
CadeaVera 2in1 púder (naponta): 6-8 hónap
Astor Big & Beautiful szempillaspirál (naponta): 6 hónap
Labello Camomille & Calendula ajakápoló (naponta): 6 hónap
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!