Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvágás után mindenki rondána...

Hajvágás után mindenki rondának látja magát?

Figyelt kérdés
És ez kb. mennyi ideig áll fenn? mert nagyon zavar
2013. jan. 8. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, miért látná rondának magát bárki is? Max akkor ha elcseszte a hajvágást. Én sose rontom el szóval hajvágás után érzem magam a legszebbnek. Magamnak csinálom... mikor még fodrász vágta akkor rettenetes volt mindig.
2013. jan. 8. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Az utóbbi 4 évben nem volt erre példa. Azóta nem voltam fodrásznál:D
2013. jan. 8. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
nem, én pl. olyanhoz járok aki olyanra is csinálja amilyenre én szeretném
2013. jan. 8. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Én akárhányszor kijövök a fodrásztól gyönyörűnek érzem magam. Vágás kb. 3-4 havonta, de fodrászhoz hetente megyek. Szerintem válts fodrászt, mert elég szomorú, ha így elbánik veled.
2013. jan. 8. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Maga a hajvágás nem zavar, tudom, hogy muszáj vágatnom belőle, még örülök is, hogy végre ép a vége. De! Nagyon macera hajam van, sajnos egy fodrász sem tudja rendesen beállítani a frufrum (erre csak én vagyok képes :)), így ahogy kilépek elég hülyén néz ki a hajam. Hiába mondom, hogy mit csináljanak (vagy épp mit ne), nem törődnek vele. De ez van. Nem járok gyakran fodrászhoz, évente 2x.
2013. jan. 9. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Tegnap jártam így épp, fel is tettem egy kérdést aztán ide.

Megfogadtam, nem fogok fodrászhoz menni, megtanulom én levágni a hajam magamnak, így annyit vágok, amennyit szeretnék. A fodrász után, mikor hazamentem, majdnem elbőgtem magam. Annyit kértem, hogy a felső tincseket kicsit vágja rövidebbre, fokozatos legyen a hajam és a hosszát mindenképp hagyja meg. Többször is elmondtam, hogy a hosszából ne, csak kicsi átmenet legyen. Legalább 10-15 cm-rel lett rövidebb a hosszú hajam, ordítani tudtam volna! És ezért még fizettem is...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2013. jan. 9. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem anyukám, a mamám, és a nagynéném fodrász.. A mamám iszonyat rövidre vágja a hajam, az anyám meg tökre lecsapja, a nagynéném pedig mesterfodrász, ő szépen dolgozik, de valahogy ő hozzá sem mennék.. Én 5 éve vágom a hajamat magamnak, de az első 2 valami förmedvény lett.. Alig mertem utcára lépni. Aztán egyre jobban sikerült, és már apukámnak, a barátnőmnek, és az öcsémnek is én vágom a haját.
2013. jan. 9. 14:58
 8/8 anonim ***** válasza:
épp ellenkezőleg
2013. jan. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!