Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezettek a hajvégeim....

Töredezettek a hajvégeim. Megmenthető, vagy csak az olló segít?

Figyelt kérdés
Közel egy éve növesztem a hajamat, és ezidő alatt csak egyszer volt formára vágatva. 1-2 hónapja elkezdett töredezni a vége. A hidegebb idő is közrejátszhat, ráadásul egy fotózáshoz kétszer is ki lett vasalva, ami igencsak megviselte. 11 hetes várandós vagyok, úgyhogy arra is gondoltam, hogy a kicsi elszívja a tápanyagokat, és vitamint kellene szednem. De a töredezett részen az már önmagában nem segít. Sajnálnám levágatni, de egy kicsit szálkás is, mert meg lett tépve, és fél-egy centis tincsekre válik szét. Mit gondoltok?

2013. jan. 4. 16:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ami töredezett, azon sajnos tényleg már csak az olló segít :( menj el fodrászhoz és vágass le tényleg csak annyit, amennyi el van törve. Az elvileg 1 max 2 centi. Annyi nem fog hiányozni a hajadból, ne aggódj :) vitamint én mindenképp javaslok, ha várandós vagy, akkor terhesvitaminnal jársz a legjobban, mert abban minden található. Nővérem Gravidát szed most szoptatás alatt is és nagyon elégedett vele :)
2013. jan. 4. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!