Szerintetek jó lenne ez a hajvágó olló?
A Rossmanba van 1669 forintért..
A kellékesbe meg 4000ért..
Mi a különbség? Szerintetek jó a Rossmanos is?
Nem akarok nagyon drágáért, fodrászhoz NEM megyek.
Én a dm-ben vettem pár éve, kb. 1 év után kiment az éle. Az is 1700 Ft körül volt. Most Fiskars hajvágó ollóm van. Ez nagyon jó, évek óta használom, és nagyon éles.
Most pont akciós, úgy nézem.
Anyukámnak van egy közel 30 éves Fiskars varróollója, ami sosem volt élezve, mégis olyan, mint új korában. Mikor kicsi voltam azzal szokta vágni a hajam, és sosem törött. Nekem is van egy ugyanolyan ollóm úgy 12 éve, az is nagyon éles még mindig. A hajvágót is gyötröm eleget, mert havonta vágom a hajam vele, a tesómét is szoktam. Viszont hajon kívül soha semmit nem vágtam vele. Én nagyon ajánlom, rendkívül jó márka. Nem professzionális fodrászolló, mert ez a cég nem azzal foglalkozik, de nagyon éles és tartós, ez a lényeg szerintem.
Igazából csak 1-2 használatra kellene.. Mert karácsonyra kapok drágábbat és jobbat is.:) Addig szeretném vágni a töredezett hajszálaimat.. mert ha elmegyek fodrászhoz és megmondom neki hogy vágjon belőle 2 cm-t 10et levág -.-
Köszönöm a válaszokat! Megy a zöld kéz.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!