A 15-25 évesek úgy néznek ki, mint a porcelánbabák, és efölött is nagyon lassan öregszenek, még az 50 év körüli nők is szinte ránctalanok. Mi lehet a titkuk? Szerintem ez nem csak genetika.
Az egészséges étkezés. Rengeteg rizs, sok hal és egyéb tengeri herkentyű, amit egészségesen készítenek el!
2013. jan. 6. 14:15
2/11 anonim válasza:
Nekem a szemészem vietnámi, azt hittem 30 éves, erre kiderült a pecsétszámából, hogy 57. Sima, gyönyörű arcbőre van. Amikor jobban összebarátkoztunk, akkor mondta, hogy az egésznek a táplálkozás a titka. Szinte csak sovány húst, halat, rizst, és zöldséget eszik.
2013. jan. 6. 14:26
3/11 anonim válasza:
Volt egy késő esti műsor az NGC-n amiben a kozmetikai termékekről volt szó.A L'oreal csinált egy kutatást, hogy milyen termékeket lehetne eladni az ázsiai piacon és miért nem ráncosodnak úgy mint az európai emberek.Egészen odáig elmentek, hogy megvizsgálták a géneket miben térnek el.A lényege az volt, hogy genetikailag olyan adottságaik vannak, hogy nem ráncosodik és öregszik a bőrük egészen 50-60 éves korukig, viszont utána 10 év alatt öregszenek annyit mint egy európai.Ennek köszönhetően néznek ki úgy ahogy(nagy részben, mellé még jön a kaja, életmód stb.).Náluk ez így alakult.
2013. jan. 6. 15:33
4/11 anonim válasza:
Úgy tudom étrenden kívül a bőrtípusuk is nagy szerepet játszik benne.
2013. jan. 6. 15:33
5/11 anonim válasza:
Ja, és az alkohol: láttál már kínai alkoholistát? Nincs ilyen. Genetikailag nem bírja elviselni a szervezetük az alkoholt.
2013. jan. 7. 14:59
6/11 anonim válasza:
Nyugodj meg, azért ott is vannak alkoholisták szép számmal.
2013. jan. 11. 21:50
7/11 anonim válasza:
"Az alkoholra adott reakciókban mutatkozó genetikai eltérés talán legismertebb példája egyes ázsiaiak (pl. kínaiak, japánok, mongolok) fokozott érzékenysége az alkoholra, mely kellemetlen testi reakciókban is megnyilvánulhat pl. arcpirulás, émelygés, szapora szívverés érzés, szédülés; s ez akár "visszatartó" szerepet is játszhat az alkoholizmussal szemben. Ebben az esetben az alkohol anyagcsere zavarát az alkohol-dehidrogenáz (ADH) és az aldehid-dehidrogenáz (ALDH) enzim nem vagy kevéssé működő formái okozzák."
Egyébként az általad másolt szövegrészlet is azt mondja, hogy "egyes ázsiaiak", tehát nem mindre igaz ez.
2013. jan. 12. 18:52
10/11 anonim válasza:
Elnézést, hogy ennyire külön postolgatok, csak még eszembe jutott valami.
5-ösnek:
Ha tudsz angolul, írd be keresőbe, hogy "alcoholism in Japan", "alcoholism in Korea" stb., rengeteg statisztika, cikk foglalkozik ezzel, mert az ázsiaiaknál is jelentős, társadalmi szintű probléma az alkoholizmus. Annak ellenére, hogy nem mindegyikük szervezete bírja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!