Twist and Rip raszta?

Figyelt kérdés
Ilyen technikával akarom megcsinálni/ megcsináltatni a hajamat, de felmerült bennem pár kérdés: 1: ha kész lesz egyáltalán hogy kell majd ápolni, h szép legyen? 2: ha elkezd lenőni akkor mit kell tenni? 3: Van itt valaki olyan aki szép rasztát tud csinálni ezzel a technikával? 4: és ha igen akkor fel vehetném vele privátban a kapcsolatot? 5: megbánta már valaki a rasztát? Bocsi a sok kérdésért, de már nagyon érlelődik bennem a raszta haj goodolat :) Válaszaitokat előre is köszönöm :)

2013. jan. 5. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:

miért pont a twist and rip-et szeretnéd?

Szerintem ugyanaz a szisztéma, mint egy egyszerű tupírozós technikával készült rasztánál..

Én nem bántam meg, csupa öröm ;D

2013. jan. 5. 23:38
 2/4 A kérdező kommentje:
azért ezt a fajtát néztem ki, mert viszonylag könnyű elkészíteni, és fontos volt számomra, h minél természetesebbnek nézzen ki+ láttam egy videót ahol a csajnak ilyen haja volt és nagyon megteszett. :) a kérdések pedig magához a rasztához szóltak, mert nem találok olyan oldalt ahol leírnák, h h kell ápolni, és gondoltam hátha ír egy raszta aki tényleges dolgokat írna az ápolásról. Megkérdezhetem, h te h ápolod a hajad? :)
2013. jan. 6. 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a legegyszerűbb mód az biztos, én így kezdtem el megcsinálni a hajam :D

Ezzel a techinkával igazából nincs mit elrontani, a hajadtól függ milyen lesz, ha vége mondjuk nagyon töredezett akkor ott az elég hülyén fog kinézni..

Azt írtad minél természetesebbet akarsz, ha elkezd lenőni lehet azt,hogy úgy hagyod és majd magától berasztásodik, de akkor lesz mindig pár centi lenövés /nekem ilyen/ vagy..vagy hát ezt nehéz leírni :D keresek majd neked egy videót inkább az lesz a legegyszerűbb.

"Ápolni" én úgy szoktam, hogy megmosom,de ez alap mondjuk nagyon mást nem, illetve ha vizes és olyan kedvem van akkor átszoktam sodorni, így gyorsabban is szárad, mert jobban kijön belőle a víz.

Mi volt még.. ja igen Nem bántam meg :)

2013. jan. 6. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:
oh a videó jó lenne:) és milyen samponnal mosod? Vagy az mindegy?
2013. jan. 8. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!