Raszta hajat szeretnék. Milyen arcformához illik leginkább?
Bob Marleys fejhez.
De tuti beakarod rasztáztatni lány létedre? Oda lesz a szép hajad! Vagy ilyen free stílusod van?
Igen? Milyen a stílusod?
Az arcod nem Bobos? :D
De nem büdi, vagy viszketős a rasztahaj? Csak ezért mondtam ezt az odabújóst, mert egy büdike lányhoz nem bújnék oda, ölelném meg, akármilyen gyönyörű is. :D
A reggae-t mindig is szerettem. Aztán volt egy időszakom, (olyan 2 év) mikor eléggé "sötét" voltam. Punk, rock, metál. Aztán kezdtem visszatérni az alterra. Most legfőképp csak altert, és reggae-t hallgatok.
A raszta haj nem büdös, ha ápolják. Az mondjuk tényleg undorító szerintem is, ha valaki nem mossa, és nem foglalkozik vele. De amúgy nem büdös. Csak kicsit szúr állítólag. :D
Egyáltalán nem büdös, ha ápolt :)
Viszont azt tudom, hogy miután megcsinálják, fáj és viszket a fejbőröd olyan 1-2 napig.
Meg azt is, hogy nagyon drága tud lenni, főleg, ha igényeset szeretnél.
Szerintem főként a stílus határozza meg, hogy neked jól áll-e, ha a hosszú haj nem néz ki rajtad bénán, akkor nagy gond nem lehet.
A raszta minden arcformához illik ;) Azok alapján amiket leírtál illik a személyiségedhez. Úgyhogy csak hajrá!!
véknyabb tincsek sztem "csajosabbak" Meg személy szerint nekem tetszik, ha egy csaj raszta, és pl a frufrut meghagyja :) De ahogy neked tetszik. És ha valaki azért nem bújik, hozzád mert úristen rasztaésbüdiésfúj, az ne is bújjon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!