Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 12 eves vok es raszta frizurat...

12 eves vok es raszta frizurat szeretnek. Nem tom hogy fog allni meg h jo e ilgen fiatalom? Milyen elokesZuletek kellenenek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 15:07
1 2
 1/12 tetris ***** válasza:
59%

Mielőtt teljesen bohóccá varázsoltatnád magad, előtte vedd számításba, hogy tél van, és hideg. A raszta hajat megmosás után nagyon nehéz megszárítani. Könnyen megfázhat a fejed.

A másik aggodalmam, hogy mit fognak szólni a suliban a tanárok. Szabad ilyen frizurát viselni ott?

Újabb kérdés. Vajon mi lesz, ha egyszercsak megunod, és vissza akarod csinálni a rendes hajadat? Azt a kóctömeget ki lehet majd fésülni, vagy le kell vágatni tövig?

Bennem a raszta frizura az ápolatlansággal, a kosszal, az igénytelenséggel kerül összefüggésbe. Ilyen sérót hordanak a hajléktalan, drogos négerek Harlemben.

Figyu! Nekem tök mindegy hogy nézel ki, de én biztos nem csináltatnék ilyen hajat.

2012. dec. 19. 15:16
 2/12 anonim válasza:
A frizurád helyett tanulj meg normálisan írni, pl. 12 évesen már gondolom le tudod írni azt a szót, hogy vagyok a vok helyett stb.
2012. dec. 19. 15:20
 3/12 anonim ***** válasza:
azért ennek kicsit nézz utána kedves kérdező. szerintem ehhez még igen-igen fiatal vagy.
2012. dec. 19. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
12 évesen raszta frizurát? Mindenki körbe fog röhögni.
2012. dec. 19. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Amúgy is cinkes a raszta haj nem hogy még pláne egy 12 évesnek.
2012. dec. 19. 17:15
 6/12 supra01 ***** válasza:

Szerintem meg tökös srác lehetsz!

Ha ilyen korban már ilyenen gondolkodsz!

És szerintem nem igénytelen, ha folyamatosan ápolod. És nem is kell 2 méter hosszúnak lenni, mert az tényleg kezelhetetlen.

Ez pl nem tetszik

[link]

De ezek igen

[link]

[link]

Van elképzelésed, hogy milyet akarsz?

2012. dec. 19. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Jót akarok Neked, ezért arra biztatnálak, hogy várj a középiskoláig. Ott már jobban tolerálják az ilyen radikális "változásokat". Vagy oda már mehetsz rasztaként, mert 8. után nyáron meg tudod csináltatni.
2012. dec. 20. 10:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Raszta hajam van, nagyon szeretem is, de ha 12 éves vagy várj még és gondold át!
2013. jan. 2. 17:20
 9/12 A kérdező kommentje:

csak vami kulonlegeset szerettem volna. de anyukam is ezt mondja hogy az ilyen haj igenytelen de az pont hozzam valo. mar ne disznoolkent kepzeljetek el a szobam csak kicsit fius es rendetlem "vagyok" kedves masodik kommentelo. de majd ha idosebb leszek par ev mulva akk atgondolom.

eggyenlore a hajfestes is varat magara 8.-ig.

2013. jan. 7. 16:25
 10/12 A kérdező kommentje:
ja es csak annyi hogy a telomrol irok ezert roviditek de kituno volt a bizim 5 even at es ez a hatodikos is az lesz 4 dicserettel ugyhogy magatokba nezhettek szamunkaskepzosok. es meg sosem kaptam 3-ast!! es felvettek a 6osztalyosba is
2013. jan. 7. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!