12 eves vok es raszta frizurat szeretnek. Nem tom hogy fog allni meg h jo e ilgen fiatalom? Milyen elokesZuletek kellenenek?
Mielőtt teljesen bohóccá varázsoltatnád magad, előtte vedd számításba, hogy tél van, és hideg. A raszta hajat megmosás után nagyon nehéz megszárítani. Könnyen megfázhat a fejed.
A másik aggodalmam, hogy mit fognak szólni a suliban a tanárok. Szabad ilyen frizurát viselni ott?
Újabb kérdés. Vajon mi lesz, ha egyszercsak megunod, és vissza akarod csinálni a rendes hajadat? Azt a kóctömeget ki lehet majd fésülni, vagy le kell vágatni tövig?
Bennem a raszta frizura az ápolatlansággal, a kosszal, az igénytelenséggel kerül összefüggésbe. Ilyen sérót hordanak a hajléktalan, drogos négerek Harlemben.
Figyu! Nekem tök mindegy hogy nézel ki, de én biztos nem csináltatnék ilyen hajat.
csak vami kulonlegeset szerettem volna. de anyukam is ezt mondja hogy az ilyen haj igenytelen de az pont hozzam valo. mar ne disznoolkent kepzeljetek el a szobam csak kicsit fius es rendetlem "vagyok" kedves masodik kommentelo. de majd ha idosebb leszek par ev mulva akk atgondolom.
eggyenlore a hajfestes is varat magara 8.-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!