12 eves vok es raszta frizurat szeretnek. Nem tom hogy fog allni meg h jo e ilgen fiatalom? Milyen elokesZuletek kellenenek?
Unokaöcsém is hasonló korú, és ő is rasztát akar. Mondtam neki, hogy ha leballag megcsinálom neki. Áltsuliban még tényleg korai. Addig meg ráér növeszteni a haját :)
Tetris te biztos sokat jártál harlemben a csövesek között...
Hülyeség hogy büdös meg igénytelen :D Nekem is van, emberek között élek, valami furcsa oknál fogva mindenki elviseli ezt a "rettenetes bűzt" a közvetlen közelemben... :) ugyan már...
Egyáltalán nem igénytelenebb bármely viseletnél, ne higgy olyannak aki azt sem tudja mi fán terem egy raszta haj.
Tudnod kell hogy a raszta hajat ápolni kell rengeteget, csak akkor vágj bele ha komolyan gondolod, ennyi idősen nem ajánlom nincs meg az az érettség ami ehhez a viselethez kell. Ehhez kell egyfajta mentális löket. Ha idősebb leszel próbáld meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!