Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a ricinius olajat keverem...

Ha a ricinius olajat keverem tojássárgájával jót fog tenni a hajamnak?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen akar nőni a hajam..3éve derékig érő hajam volt,de levágattam belett festve és meglett tépetve valamint még madjdnem mindennap vasalom mert nemál sehogy se ha nincs kivasalva..próbálok leszokni erről pakolástokat is használok de szerintetek mit csináljak hogy hajvasalás nélkül valahogy áljon is a hajam ?
2013. jan. 4. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Kókusz olaj sokkal jobb a töredezett végekre vagy a Latte pakolások. A hajnövekedést meg nem lehet gyorsítani semmivel.
2013. jan. 4. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem a ricinusolajtól nagyon sok pici hajam lett, dúsult. Jót fog tenni a hajadnak a hajvasalás mellé. Fond be, vagy nézz "no heat" frizurákat youtube-on. Nagyon jók vannak.
2013. jan. 4. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:
egyszer kipróbáltam egy tojásos-ricinusolajas-mézes pakolást, és olyan büdös lett tőle a hajam, hogy többet nem csináltam meg.
2013. jan. 4. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!