Henna hajfesték milyen színt adna az én hajamnak? (kép)
Az igazi,vegyszermentes változat amit itthon kevernék ki egyéb hozzávalókkal.
A hajam szőkés barna(inkább barna),néhány helyen olyan mintha szőkés melírcsíkok lennének benne,ellenben a szemöldököm teljesen fekete és ez idegesít,főleg amikor nyáron kivilágosodik a hajam. Emiatt sokan rá is kérdeznek festve van-e. Úgy gondolom sokkal jobban állna amúgy is az arcomhoz a sötétebb hajszín. Soha nem terveztem befesteni a hajam mivel van egy kis ,,biomániám",de rátaláltam erre a bizonyos hennára,és mivel ápolja is a hajat töröm a fejemet befessem-e. Egy problémám van,hogy nem tudom milyen hajszín lenne az eredmény. Semmiképpen nem szeretnék vöröset,legfeljebb sötétebb barnát vörös beütéssel.
Itt egy kép rólam,nem hinném hogy vannak ebben a kategóriában olyan huligánok akik leszólnak emiatt... :D Lényeg,hogy kb ilyen sötét színt akarok adni a hajamnak,sokkal jobban mutat az arcomhoz mint a mostani szőkés hajszínem(webkamerás kép,azért ilyen sötét a hajam rajta). =)
A henna önmagában csak vörösre fest - főleg az ilyen szőkés hajat :) de ha megfelelő arányban kevered indigóporral (ugyanúgy kapható bioboltban) akkor szép barnás árnyalatot érhetsz el :) Van pár cikk-blog a neten, ott sokat leírnak a helyes arányokról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!