Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Henna hajfesték milyen színt...

Henna hajfesték milyen színt adna az én hajamnak? (kép)

Figyelt kérdés

Az igazi,vegyszermentes változat amit itthon kevernék ki egyéb hozzávalókkal.

A hajam szőkés barna(inkább barna),néhány helyen olyan mintha szőkés melírcsíkok lennének benne,ellenben a szemöldököm teljesen fekete és ez idegesít,főleg amikor nyáron kivilágosodik a hajam. Emiatt sokan rá is kérdeznek festve van-e. Úgy gondolom sokkal jobban állna amúgy is az arcomhoz a sötétebb hajszín. Soha nem terveztem befesteni a hajam mivel van egy kis ,,biomániám",de rátaláltam erre a bizonyos hennára,és mivel ápolja is a hajat töröm a fejemet befessem-e. Egy problémám van,hogy nem tudom milyen hajszín lenne az eredmény. Semmiképpen nem szeretnék vöröset,legfeljebb sötétebb barnát vörös beütéssel.

[link]

[link]

2012. dec. 27. 00:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy kép rólam,nem hinném hogy vannak ebben a kategóriában olyan huligánok akik leszólnak emiatt... :D Lényeg,hogy kb ilyen sötét színt akarok adni a hajamnak,sokkal jobban mutat az arcomhoz mint a mostani szőkés hajszínem(webkamerás kép,azért ilyen sötét a hajam rajta). =)

2012. dec. 27. 00:39
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de szerintem gyönyörű lány vagy.
2012. dec. 27. 01:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem haragszom,és köszönöm... :)
2012. dec. 27. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:

A henna önmagában csak vörösre fest - főleg az ilyen szőkés hajat :) de ha megfelelő arányban kevered indigóporral (ugyanúgy kapható bioboltban) akkor szép barnás árnyalatot érhetsz el :) Van pár cikk-blog a neten, ott sokat leírnak a helyes arányokról. :)

[link]

2012. dec. 27. 10:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :) Még 10x meggondolom inkább,anyunak sikerült valamennyire lebeszélnie,mert igaz is,hogy nézne ki ha le akarnám növeszteni...Attól félek csak. :\ Pedig olyan jó lenne befesteni.
2012. dec. 27. 13:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletesen illik a hajszíned az arcodhoz.
2012. dec. 27. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
a henna nem nő le, hanem kikopik, tehát lenövésed nem lenne!!! :)
2012. dec. 27. 16:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Éppen ez a henna lényege,hogy nem kopik ki. A tiszta 100%-os hennapor nem. :)
2012. dec. 27. 16:50
 9/12 A kérdező kommentje:

Befestettem,pont olyan lett a színe amilyet szerettem volna,és az eltérés sem feltűnő, így csak alig lesz látható a lenövés.

Előtte-utána képek:

[link]

[link]

Napon van egy kis vöröses fénye,de nagyon szép,imádom. :) <3

2012. dec. 31. 12:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Sziaaa :) megkérdezhetem, hogy végül is milyen arányban használtad a henna-indigó kombót?
2013. jan. 2. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!