Colour B4 hajfesték hasnálata közben nem kell sampont/balzsamot használni?
Nagyon büdös! :D
És közben nem kell használni, utána kell samponnal kimosni, és balzsamot rárakni. De van hozzá ha jól emlékszem a 3 számú üvegcse,, az valami balzsam féle, csak ugyan olyan büdös. :D Szóval én még az után is tettem balzsamot, hogy ne legyen olyan büdös.
nekem sikerült a többször festett csokoládébarnát majdnem középszőkére leszedni, kicsit sötétebb lett az eredetinél de ez is több mint amit vártam tőle :)
egyáltalán nem roncsolta a hajam, 1-2 kisebb helyen foltos lett ugyan, pedig én mindent csinálok amit a leírásban írtak hogy nem használ ha: volt szőkítve előtte (az enyém 4szer is), ha vasalod (én minden nap vasalom).
szóval ne aggódj jó lesz :)
és én mondjuk samponnal mostam ki és a végén tettem rá balzsamot mert egy szénaboglya lett a fejem és nem tudtam kifésülni
21/l
Első vagyok.
Én a festett (szőkített) középszőke hajamat festettem be vörössel, és utána ezzel a Colour B4-el, és leszedte a vöröset. Olyasmi lett a hajam mint a vörös festés előtt. :) Balzsamot szerintem használj rá utána, mert az kicsit tompít a szagán. :D Egyébként én a 2. hajmosásig éreztem még a szagát ígyis a hajamon.
Ja, és 2 napra rá befestettem újra, egy szép középszőkével a lenövésem miatt, és semmi baja nem lett a hajamnak, és a szín sem ütött el a dobozon lévőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!